Digidexo.com

Vicks Vaporizer Produsent Instruksjoner

Vicks Vaporizer Produsent Instruksjoner


Under en forkjølelse eller influensa angrep folk ser etter måter å lindre sine symptomer. Den Vicks Vaporizer lindrer raskt hoste, lunger og andre kalde og influensasymptomer. Det koker vann og avgir damp i luften. Du må vite hvordan du skal betjene Vicks fordamper før til utbruddet av forkjølelse eller influensa symptomer. Den Vicks produsentens instruksjoner inneholder få overraskelser, og hvis de følges riktig, kan gi deg umiddelbar lindring fra dine symptomer.

Bruksanvisning

Løft baksiden av varmeenhet cap mens du roterer den i en retning mot klokka. Løft varmeenhet oppover for å fjerne det fra Vicks Vaporizer vannreservoar.

Tilsett vann fra springen til Vicks Vaporizer vannreservoar container. Fyll den til "MAX".

Sett tilbake oppvarming enhet sikkert på Vicks Vaporizer vannreservoar. Jevnt justere låsetapper på begge sider av varmeenhet med de to sporene på vannbeholderen.

Slå varmeenheten med klokken for å stramme den inn på vannbeholderen. Sett Vicks Fordamper på et flatt underlag og minst fire meter unna sengen din og koble den til.

Fyll medisin kopp med Vicks Vaposteam som fulgte med enheten. Den inhaleringsmiddel kan anvendes for en syklus, som varer i 12 til 14 timer. Når vannstanden i vaporizer når "MIN" nivå vil den automatisk slå seg av. Trekk ut og kast eventuelle leftover vann fra reservoaret, og tørk av den.

Tips og advarsler

  • Luft ut rommet etter hver bruk ved å åpne vinduer og dører. Dette vil hindre kondens på veggene.