Digidexo.com

Matvarer som kan hjelpe barna med ADD

Behandling av oppmerksomhet-underskudd uorden uten å bruke reseptbelagte legemidler kan virke som en utfordring til foreldrene til et barn som har ADD. Men legger til bestemte matvarer til barnets kosthold og fjerne matvarer som forverrer tilstanden kan ha en betydelig effekt på barns atferd.

Symptomer på ADD

Barn med ADD kan utvise vanskeligheter å løse problemer eller håndtere tid. Lett distrahert og klarer ikke å konsentrere seg, kan de være glemsk eller distré, har en tendens til ofte mister ting. De kan finne det vanskelig å fullføre eller organisere oppgaver, og de kan ha slurvet eller impulsivt gjort skolearbeid. Søvnlidelser, tale og hørsel kan også være til stede.

Foods å inkludere

Komplekse karbohydrater bidra med ADD, og ​​de kan finnes i frukt, grønnsaker, bønner og naturlige hele korn. Frukt som er sterkt anbefalt inkluderer epler, aprikoser, bananer, honningmelon, grapefrukt og sitroner. Anbefalt grønnsaker inneholder brokkoli, gulrøtter, rå spinat, squash og snittebønner.

Å forsyne kroppen med en høy mengde protein er også anbefalt. Inkludert kaldt vann fisk som tunfisk, laks og sild vil gi barnets kosthold med DHA, en essensiell fettsyre som ofte er mangelfull i de som har ADD. Andre nyttige proteinkilder for et barn med ADD inkluderer lav-fett cottage cheese, rå nøtter og frø, og kalkun eller kyllingbryst.

Å spise store mengder fiber er også anbefalt. Å spise brun ris, poteter, bønner, linser og tofu er også anbefalt.

Foods å unngå

Noen mennesker med ADD har utstilt atferdsproblemer etter inntak av meieriprodukter. Begrense disse produktene hvis atferdsendringer blir lagt merke til etter inntak av meieriprodukter.

Å fjerne alle former for raffinert sukker fra kostholdet er sterkt oppmuntret. I tillegg bør alle matvarer som inneholder kunstige fargestoffer, smaksstoffer, MSG, gjær eller konserveringsmidler unngås. Disse matvarene bør fjernes fra barnets kosthold: bacon, smør, ketchup, kullsyreholdige drikker, sjokolade, farget oster, mais, skinke, pølser, lunsj kjøtt, pølse og sennep.

Homøopatiske midler

Vurdere å gi acidophilus kosttilskudd til barnet ditt. Ifølge Phyllis Balch i hennes bok "Resept for Nutritional Healing," mange barn med ADD har høye nivåer av gjær og andre skadelige bakterier i urinen. Tar probiotika som acidophilus vil legge gunstige bakterier i kroppen for å lindre dette problemet.
Balch anbefaler også å ta en homeopatisk middel som heter Gelsemium, noe som kan bidra til å avlaste forventningsangst. Hun anbefaler også homeopatisk middel som heter Ignatia, for å lindre sinne og raserianfall.

Andre forslag

Utendørs fysisk aktivitet og kreative sysler bør oppmuntres. Eksponering for høy musikk, dataspill og TV bør være begrenset. Når et barns atferd synes å komme ut av kontroll, og problemene oppstår, er det viktig å forklare ham hva han gjorde galt og hvorfor det var galt, i et rolig, one-on-one mote når det er mulig.