Digidexo.com

Hvordan Allergi påvirke Pharynx?

Funksjon av Allergi

Allergier er også kjent som overfølsomhet, noe som er en overdrevet reaksjon på utenlandske saker, som allergener, etter vårt immunsystem. Vanligvis allergenene er ufarlig for folk flest, men for folk med en overfølsomhet, identifiserer kroppen dem som en skadelige stoffer. For eksempel vil pollen for ikke-allergiske mennesker ikke utløse en immunrespons, men for allergikere, er det helt en annen historie. Deres kroppen gjenkjenner allergenet som en skadelig utenlandsk stoff som må elimineres fra systemet til enhver pris, selv om det betyr fører til bortfallet av friske celler.

Hvordan kroppen reagerer på Allergi

En kjede av reaksjoner som skjer når legemet kommer i kontakt med allergenene. Første gang dette skjer vil ikke nødvendigvis være en "allergisk reaksjon", men bare utviklingen av immunitet. Dette betyr at kroppen din har produsert antistoffer mot allergener. Problemet begynner når kroppen kommer i kontakt med allergenet andre gang rundt. Antistoffene som dannes og utvikles vil bli utløst og vil sende signaler til immunsystemet til å produsere mer antistoffer, slik at det vil "fight" det fremmede stoffet. Dette er nå den overdrevne respons begynner. Det er en ond sirkel ved at det skjer hele tiden med mindre du gjør noe med det. Kroppen din vil ikke stoppe "slåss" inntil "fremmed" stoffet er eliminert.

Hvordan Allergier påvirker Pharynx

Nysing er en av de vanligste effekten av allergi mot svelget. Nysing er en naturlig refleks når kroppen prøver å eliminere noe som har gått gjennom nesen, og det fungerer som rensesystem av kroppen din der det klarner opp de øvre luftveiene fra bakterier og andre fremmede stoffer. Når du har allergier, er nysing ofte alvorlige. Allergier også påvirke svelget området, ofte forårsaker kroniske post-nasal drypp. Dessuten kan den lidende opplever en klump i halsen, men det finnes ingen. Dr. Chagnon av Scena.org sier at "allergi kan påvirke din stemme ved opphopning av seigt sekret og hevelse på stemmebåndene," - i tillegg kan denne belastningen halsen og skade stemmebåndene.

Behandling for allergier

Den måten å bøte på en svelget problem på grunn av allergi er ofte å behandle allergier. Leger vil foreskrive medisiner som en decongestant eller antihistamin. Med medisinering kroppens reaksjon på allergener vil bli blokkert og dette skulle lette mange av symptomene som følger med allergier, inkludert betennelse og ubehag i svelget.