Digidexo.com

Hvordan bruke progesteron krem ​​for infertilitet

Noen ganger, kan barnløshet skyldes en kvinne ikke å ha nok progesteron. Bruken av en progesteron krem ​​kan hjelpe til i å bringe progesteron til et passende nivå for unnfangelse. Men ufruktbarhet kommer sjelden ned til en enkelt faktor, og det er ikke ofte en quick-fix tilnærming som induserer en graviditet. Egentlig, ifølge Mayo Clinic, kan barnløshet være vanskelig å diagnostisere; det kan være kvinne, mann eller en kombinasjon av de to som påvirker parets manglende evne til å unnfange.

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med en lege. Gjør dette før du tar noen skritt for å behandle mulig infertilitet. Hvis du har problemer med å bli gravid, kan det ha noe å gjøre med progesteron-nivå, eller bare delvis på grunn av din progesteron nivå. En lege vil kunne diagnostisere hvorfor du opplever et problem, og styre deg mot den ideelle metoden for optimal gjødsling.

Hvis det er funnet at progesteron er en faktor, gjelder 1/4 ts. progesteron krem ​​på kroppen din. Hvis du har funnet hormonnivået gjør det vanskelig for deg å bli gravid, bør programmet starte på dagen etter din menstruasjon syklus er avsluttet.

Switch bruksområder hver 2 til 3 dager. Påfør kremen på brystet, magen, innsiden av lårene eller din indre armer. Bytt områder som du bruker progesteron krem. Dette skyldes effekten transdermal krem ​​kan ha på huden din. Mye som et depotplaster, bør bruksområdet veksle gjennom hele dens bruk.

Bruk progesteron krem for ca 3 uker av den første måneden, og deretter slutte å bruke for å gi kroppen en pause. Du egentlig supplere progesteron nivå av kroppen din med kremen, så nivået vil naturligvis endre som du normalt ville tilnærming og erfaring menstruasjon.

Begynn å bruke kremen igjen på dagen etter menstruasjon syklusen er avsluttet, med de samme prinsippene i programmet. Fortsett å bruke kremen i ca 3 måneder.

Snakk med legen din dersom du har blitt gravid for å sørge for at progesteron krem du bruker kan brukes under graviditet. Noen progesteron kremer har ingredienser som kanskje ikke nødvendigvis trygt for bruk mens en kvinne er gravid.