Digidexo.com

Bivirkninger av Macroplastique for menn

Macroplastique er en permanent enhet som er satt inn i vevet som omgir urinrøret for å behandle stressinkontinens eller utilsiktet lekkasje av urin. Til tross for dets effektivitet, Macroplastique utgjør en risiko for noen bivirkninger.

Kjønnsforskjeller

Menn og kvinner har en tendens til å utvikle lignende bivirkninger fra Macroplastique; Men en studie av prosedyren ved Tampere universitetssykehus viste at menn ofte trenger mer enn én behandling av Macroplastique å få fullt utbytte. Dette betyr at menn utvikle de bivirkninger som er vanlige for fremgangsmåten flere ganger.

Typer Vanlige bivirkninger

Vanlige bivirkninger av Macroplastique for menn inkluderer smertefull vannlating, problemer med vannlating, og utseendet til en liten mengde blod i urinen.

Time Frame

De vanligste bivirkningene av Macroplastique oppstår vanligvis i løpet av de første 24 til 48 timer etter inngrepet, men

Risiko

For menn var Macroplastique prosedyren krever narkose, noe som utgjør liten risiko for forvirring, lungebetennelse, hjerneslag, hjerteinfarkt eller død. Risikoen ved narkose er større hos menn som røyker eller lider av nyre, hjerte eller lungesykdom.

Betraktninger

Bare stressinkontinens eller inkontinens forårsaket av svekkede muskler er mulig å behandle med Macroplastique. Hvis du lider av andre typer inkontinens, er prosedyren ikke for deg.