Digidexo.com

Hvordan få hjelp med Lortab Addiction

Hvordan få hjelp med Lortab Addiction


Vanlige medisiner kombineres for å danne potensielt avhengighetsskapende stoffet Lortab. Kombinasjonen av smertestillende hydrocodone og paracetamol, uten tett regulering, kan føre til narkotikamisbruk. Når legen har foreskrevet, er Lortab vanligvis tatt en gang hver femte time eller så. Leger bare foreskrive Lortab én måned av gangen for å unngå avhengighet. For rusavhengige, hjelp med Lortab avhengighet etterligner de fleste andre kjemisk avhengighet behandlinger.

Bruksanvisning

•  Identifisere og erkjenne problemet. Uten dette trinnet, kan behandling for Lortab avhengighet ikke virker. De med et problem må erkjenne problemet. For de som tenker de kanskje har en avhengighet, er ett tegn på besøk flere leger og forskjellige apotek for å fylle Lortab resepter. Venner og familiemedlemmer av noen med en Lortab avhengighet kan legge merke til humørsvingninger og isolasjon fra de nærmeste til dem.

Ring ditt forsikringsselskap for å se om det dekker rådgivning eller behandling sentre for Lortab avhengighet. Sjekk med din lokale Department of Health for å se hva slags programmer er tilgjengelig for de uten forsikring. Behandlingssentre kan koste tusenvis av dollar. Ringer ditt forsikringsselskap for å se hva slags fordeler du har for kjemisk avhengighet gjør at du kan se hvor mye penger du trenger for å komme opp med på egen hånd.

Spør hvilken behandling sentre din helseforsikring plan godkjenner for fordeler. Noen forsikringsselskaper planer bare dekke visse leverandører og vil ikke betale for andre leverandører eller betale til redusert pris. Når du får en liste over godkjente Lortab avhengighet hjelpe leverandører, ring sentrene direkte og spør om de fortsatt delta i din helseforsikring plan.

Utnytte gratis Lortab avhengighet hjelp hvis du ikke har nok penger eller forsikring. Tilbaketrekking fra Lortab skaper ikke livstruende symptomer. Disse symptomene er kvalme, rennende nese, muskelsmerter og svetting. Selv om pasienter kan håndtere disse symptomene på egen hånd, tilsyn av en venn eller familiemedlem for den første uken gir den rusavhengige støtte. Når abstinenssymptomer avta, finne en gratis, anonym støttegruppe å holde ren. Kirker og andre religiøse sentre vanligvis har informasjon om lokale støttegrupper.

Tips og advarsler

  • De verste Lortab abstinenssymptomer forekomme i løpet av de første 72 timene.