Digidexo.com

Hvordan å behandle gjær infeksjoner med hjem rettsmidler

Gjær infeksjoner er aldri moro å tåle. Gjær infeksjoner er forårsaket av sopp som finnes på huden, og andre deler av kroppen. Kvinner er mest sannsynlig å ha en gjær infeksjon i vaginal området. Menn kan også få soppinfeksjon i underlivet. Det som er bra er at gjær infeksjoner kan lett bli kurert. Når merke de første tegn på en gjær infeksjon, er det godt å søke seg oppmerksomheten til en lege hvis du aldri har hatt en soppinfeksjon før. En vanlig behandling for gjær infeksjon er gjennom bruk av yoghurt fordi den inneholder gode bakterier slik som L. acidophilus som hjelper å holde det vaginale område i en balansert miljø. Noen av symptomene på en gjær infeksjon er en tykk, luktfri hvitaktig utflod og ukontrollerbar kløe og svie og en brennende følelse ved vannlating.

Bruksanvisning

Bruk yoghurt. Påfør yoghurt til det berørte området, og gjøre dette to ganger om dagen til infeksjonen er borte.

Ingest yoghurt internt slik at det kan fungere gjennom kroppen og eliminere de dårlige bakterier fra kroppen.

Bruk destillert eddik, som er kjent for å være antibakterielle og anti-sopp. Fyll et badekar med varmt vann blandet med en kopp eddik og suge i eddik løsning for ca 15 eller 20 tjue minutter. Etterpå bade normalt i varmt vann, minus eddik. Tørk huden med et absorberende håndkle.

Prøv Tree Oil Cream, som kan brukes til det berørte området og vil avlaste gjær infeksjon. Følg instruksjonene på flasken for å sikre at det blir brukt riktig.

Kjøp vaginale stikkpiller, som er tilgjengelig som en over-the-counter medisiner som kommer i forskjellige doser.

Prøv hvitløk vaginale stikkpiller ved å skrelle et fedd hvitløk og innpakning et stykke gasbind rundt hvitløk. Den tynne type gasbind er best å bruke for denne prosessen. Brett gasbind i to for å danne det som skulle se ut som en tampong. Sett inn hvitløk, vaginal stikkpille inne i vaginal området. Fjern stikkpille hver 3 eller 5 timer og sette inn en ny. Gjenta prosessen for omtrent 3 til 5 dager eller til infeksjonen er borte.

Tips og advarsler

  • Konsulter lege for første gang gjær infeksjoner.