Digidexo.com

Hvordan håndtere virkningene av en Stroke

Når vi tenker på noen takle ettervirkningene av å ha et hjerneslag, vi fokuserer ofte på slagpasient. Men her er noen måter at familiemedlemmer og omsorgspersoner kan også takle dette livsforvandlende hendelsen.

Bruksanvisning

En Strike en balanse. Alle ønsker å hjelpe hans eller hennes kjære komme tilbake til en mer normal tilstand i livet. Samtidig ønsker vi å kjæle og beskytte dem på noen måte vi kan. Familiemedlemmer må lære å vise hjerneslag overlevende vi er her for deg, men likevel være sterk nok til å gi et push i vanskelige øyeblikk i deres utvinning.

Vis masse tålmodighet. Etter en lengre periode trener tålmodighet kan bli vanskeligere og vanskeligere for familiemedlemmer. Tross alt, har dine påkjenninger i livet ikke endret, du elsker din familie medlem, men prøver å gjøre det hele kan bli tøff. Ta litt fri; ikke føler seg dårlig om å akseptere hjelp. Når uthvilt, vil du være bedre i stand til å vise tålmodighet.

•  Ikke bli frustrert. Du blir frustrert med hjerneslag offeret bare legger til sine allerede følelsen av verdiløshet. Hvis de er desperat, prøver å fortelle deg noe, og du kan ikke forstå dem, ikke bli frustrert og gå ut av rommet. La dem vite at du ikke kan forstå hva de prøver å fortelle deg, kan din rolig reaksjon gi dem styrke til å reorganisere sine tanker og prøve det igjen.

Godta endringen. Som kjærlig familiemedlemmer, vi alle ønsker det beste for dem vi elsker. Men en av de største trinnene med å mestre en så stor forandring er aksept. Godta det faktum at din kjære er den samme personen du elsket så høyt før slaget, og at denne personen kan eller ikke fullt igjen. Håndtere det verste scenario kan være og jobbe mot det beste av scenarier, på denne måten hvis utvinning er treg eller aldri skjer, du har allerede mentalt forberedt tankene dine for det. Det er enkelt, men det fungerer.

Tips og advarsler

  • Bli kjent med den personen som din kjære en er etter overlevende et slag.
  • Ikke forvent et slag offer å være deres gamle selv. Han vil bli endret for alltid.