Digidexo.com

Hvordan å gjøre en Emergency Dental Fylling Replacement

Hvordan å gjøre en Emergency Dental Fylling Replacement


Å miste en dental fylling når du er uten tilgang til en tannlege kan være smertefullt og flaut. Det øker også sjansene for tanninfeksjon og begrenser din evne til å tygge på den siden av munnen din som du mistet fylling, understreker tennene på motsatt side. Mens en tapt fylling er ikke en umiddelbar krise, gjør det krever oppmerksomhet. Med de rette verktøyene kan du enkelt, men midlertidig, skift fyllet til du kan få til tannlegen.

Bruksanvisning

•  Vask hendene grundig med antibakteriell såpe.

Skyll munnen med antiseptisk munnvann. Hvis du opplever smerter fra en utsatt nerve der fylling var, trekke noen eugenol - også kjent som olje av nellik - inn i en dropper og bruke noen få dråper til området for å nummen det.

Grav ut en liten mengde av dental forbindelse, myke tann voks eller myk tyggegummi. Rull den til en ball og pakk den inn i hulrommet. Bite ned og skrape vekk overflødig. Bruk applikatoren fra dental-reparasjonssett, hvis du har en, for dette trinnet.

Skyll tannen med sterilt, lunkent vann for å holde munnen fuktig. The dental sammensatte inneholder ingredienser som sink oksid eller barium oksid, som hardner ved å absorbere fuktighet fra munnen.

La sammensatte satt for tiden anbefalt av produsenten før du prøver å tygge på fyllet.

Hint

  • Mens du kan kjøpe beredskaps tannlege reparasjonssett på mange detaljhandel apotek kjeder, er mengden av midlertidig tannfyllings de inneholder som regel bra for bare tre eller fire behandlinger. Din situasjon - hvis du er camping eller på ferie i et fremmed land, for eksempel - kan holde deg fra å se en tannlege før du bruker opp tilbudet.
  • Snakk med tannlegen din i forkant av turen på å kjøpe en ampulle med midlertidig tannfyllingsmasse, som vil holde omtrent ti ganger verdien av en retail reparasjonssett.
  • Vær forsiktig når du søker eugenol. Det kan brenne tannkjøtt og huden inni munnen.
  • Tannreparasjons forbindelse inneholdende eugenol på en sikker dosering er kommersielt tilgjengelig