Digidexo.com

Strawberry Hoste og angst

Strawberry Hoste og angst


Med medisinsk marihuana er lovlig i 14 stater, er marihuana stammer bli oppdaget som å ha beroligende egenskaper til å behandle slike sykdommer som angst. Strawberry Hoste er en marihuana belastning, og selv om det er spekulasjoner om sin navns betydning, noen sier det har fått sitt navn fra smaken av knopper og hoste brukere opplever etter å røyke det.

Identifikasjon

Strawberry Hoste er identifisert av sin rødlige farge og store knopper. Planten vokser høyere og tynnere enn andre marihuana planter, hovedsakelig på grunn av dens sammensetning. Anlegget er laget av cirka 75 prosent sativa og 25 prosent indica. Cannabis er bygd opp av tre arter, inkludert Cannabis indica og Cannabis sativa. Cannabis indica og Cannabis sativa kan både brukes til å produsere marihuana. Sativa er kjent for sin høye konsentrasjon av THC, et kjemisk stoff som gir brukere av denne marihuana en energisk høy. Indica er kjent for sin høye konsentrasjon av CHB, som er et kjemisk stoff som gir sine brukere en søvnig-følelsen høy. Fordi Strawberry Hoste er så høy i satvia, anlegget gir brukerne en mer tydelig høy, vanligvis ikke forlate dem groggy.

Betraktninger

Nylig har det vært stater som har stemte for å avkriminalisere marihuana. Vanligvis "avkriminalisering" oversettes til en adferd som er behandlet som en mindre trafikk brudd. Følgende stater har avkriminalisert marihuana per juni 2010: Alaska, California, Colorado, Maine, Massachusetts, Minnesota, Mississippi, Nebraska, Nevada, New York, North Carolina, Ohio og Oregon.

Fordeler

Mange vurderinger har ansett det som en "energisk høy." Det behandler depresjon og angst på grunn av sin tunge sativa sammensetning, som fremmer energi. Brukere kan oppleve en lett hodepine i comedown som kan være forårsaket av hoste, men de rapporterer også føler seg mer avslappet.

Time Frame

Når voksende en Strawberry Hoste plante, det tar bare ca to måneder å høste sin første yield, og 65 dager etter at det er en annen yield. Når du bruker Strawberry Hoste, er den høye sagt å vare fra hvor som helst mellom ett til to timer.

Historie

Strawberry Hoste er antatt å ha sin opprinnelse fra genetikk som er av nordamerikansk opprinnelse og europeisk opprinnelse. Anlegget har siden blitt gjort om til en hybrid mellom sativa og indica.