Digidexo.com

Hvordan finne den familien som Donerte ditt barns Organ

Som en takknemlig forelder til et barn som fikk en organdonasjon, kan det være lurt å uttrykke dine takket være donor familie. Ferd med å kontakte familien til barnets organ donor kan være veldig emosjonell, men til slutt oppfylle for deg og familien. Organmottakere ofte ønsker informasjon om sin donor, og ofte donorfamilier setter pris på å høre fra mottakerne. Hver transplantasjon sentrum har ulike prosedyrer for å kontakte giver familier, men du kan starte din oppsøkende ved å følge visse retningslinjer.

Bruksanvisning

Skrive din Letter

•  Fortell familien om barnet ditt, inkludert fornavn, hjemstat og noen brødre eller søstre.

Kvitter donor familiens gave og takke dem.

Fortell familien hvor lenge barnet ventet på en organdonasjon og hva den tiden var som for din familie.

Forklar hvordan donert organ har forbedret ditt barns helse og liv. Plukk en bestemt aktivitet som barnet ditt nå kan nyte at han ikke kunne før operasjonen.

Hva du ikke bør si

Nøye vurdere eventuelle religiøse kommentarer, som du ikke kjenner den tro av donorens familie.

Ikke ta med kontaktinformasjon, så som telefonnummer, adresse eller tettsted. Dersom donor familien bestemmer seg for å svare på brevet ditt, kan de nå ut til deg gjennom organ anskaffelser byrå.

Ikke oppgi navnet på transplantasjon sentrum der barnet fikk orgelet. All informasjon donor / pasient identitet er svært konfidensiell.

Sende Din Letter

Plasser brev i en utette konvolutt, som transplantasjonssentre gjennom all kommunikasjon med giver familier for å sikre at identiteten til pasienter og givere ikke er kompromittert.

Ta et stykke papir med ditt barns navn og dato for transplantasjon kirurgi i konvolutten. Dette vil bidra til organtransplantasjon koordinator identifisere barnets donor.

Send konvolutten til organtransplantasjon koordinator. Koordinatoren vil da sende den videre til orgel anskaffelser byrå, som vil sende den til familien.

Tips og advarsler

  • Ikke bli overrasket om du ikke hører fra donor familien. Brevet kan bringe lettelse og takknemlighet til familien, men det kan ta dem tid til å føle seg klar til å ta kontakt med deg.