Digidexo.com

Sunn mat Planer for kvinner

Et par enkle tilpasninger i kostholdet kan gå en lang vei i å skape et sunnere kosthold og livsstil. Ved å ta en liten stund i forkant av tid til å pre-tenke dine daglige og ukentlige måltider, vil bedre valg alltid være til stede. Utveksling av høy-fett og tomme kalorier matvarer med sunnere alternativer vil holde kroppen drevet med nok energi til å gjøre det gjennom en hektisk dag.

Frokost

Kvinner kan velge mellom flere sunn frokost alternativer for å erstatte en fettrik frokost med pølse, bacon og egg. En enkel, sunn idé ville være en bolle med hel-korn frokostblanding toppet med lav-fett eller fettfri melk, og servert med en side av frisk frukt. Hvis tradisjonell frokost mat er å foretrekke, kalkun pølse eller kalkun bacon gi et sunnere alternativ.

Hvis morgenrutinen trives på drive-thru fastfood-menyene, smoothies er en sunn, men enkel måte å spise en frokost på farten. Vanilje yoghurt --- helst lav-fett eller ikke-fett --- blandet med frossen frukt, vil en dash av honning og en banan lage en lett og velsmakende frokost. Hvis smoothie er for tykk, en dash av lettmelk vil tynne det ut. Det er greit å bruke frisk frukt, men frossen frukt vil chill smoothie i stedet for is, som vanner det ned. Hvis du ønsker en ekstra boost av helse, legger ukokt havregryn eller linfrø til smoothies før blending.

Lunsj

Sunt kosthold planer for lunsj kan ta mange ulike retninger. En hel-hvete tortilla eller skiver av grovt brød pakket rundt en bit av lav-fett kalkun og et stykke av lav-fett ost vil erstatte en høyere fett sandwich. Salat --- fortrinnsvis mørkere greener som romano --- og tomater vil legge til helsegevinst. Sennep er sunnere enn majones, men lav-fett mayo er tilgjengelig, også.

Lav-fett hermetisk supper kommer i en rekke kombinasjoner. En god hjemmelaget grønnsakssuppe laget tidlig i uken kan tilby et raskt måltid når tiden er stramt.

En salat kan pare seg med suppe eller sandwich, eller det kan tjene som en frittstående måltid. Legg til ernæringsmessige fordeler ved å fylle salatbollen med agurk, løk, tomat, gulrøtter, brokkoli og avokado.

Middag

En sunn idé for middag ville være å tjene et stykke magert kjøtt med en side eller to av grønnsaker. En servering av kjøtt er omtrent på størrelse med en kortstokk. Kyllingbryst er enkelt å tilberede, har en rask kokk tid, og kan gjøres med et bredt utvalg av krydder og marinader.