Digidexo.com

Hvordan bruke Wild Yam Cream

Hvordan bruke Wild Yam Cream


Wild Yam Cream er markedsført som en naturlig form for progesteron, et hormon som produseres av kvinner i eggstokkene. Progesteron holder nivåene av østrogen i en kvinnes kropp i balanse og er viktig for kvinners helse. Menn også produsere progesteron --- men i små mengder. I løpet av menstruasjonssyklusen, kvinners progesteron nivåer slipp. Produsentene av Wild Yam Cream hevder at bruk av naturlig progesteron på huden, reduserer premenstruelle symptomer og menstruasjonssmerter.

Bruksanvisning

Menstrual Cycle & Application

•  Begynn å bruke kremen på dag ni av menstruasjonssyklusen, og fortsette å bruke kremen hele veien til slutten av syklusen. Dag en av syklusen er dagen menstruasjonen starter. I den første uken bør du ikke trenger kremen, siden kroppen din er allerede produserer nok progesteron.

Gni kremen i undersiden av begge overarmene på dag én. Hver dag, gni kremen på et annet område av kroppen din, en gang om morgenen og en gang før sengetid.

Gni kremen inn i den nedre nakkeområdet på dag to, i morgen og om kvelden.

Gni kremen i begge brystene på dag tre. Legg merke til at du flytter nedover kroppen din; bruke den til å huske i hvilken rekkefølge du har påført krem.

Gni kremen inn i magen området to ganger på dag fire. På dag fem, gni kremen inn den ene siden av setet; på dag seks, den andre siden av setet.

6. Gni kremen inn på baksiden av det ene låret på dag syv og deretter på den andre siden på dag åtte, to ganger per dag. På dag ni, gni kremen inn din indre høyre lår, og deretter på dag 10, din indre venstre lår.

Gjenta rutine fra dag 11 til slutten av menstruasjonssyklusen.

Under menstruasjon

Rub 1/8 teskje av wild yam krem i magen hvis du opplever smertefulle kramper.

Gjenta dette hvert 30. minutt til smerten forsvinner.

Rub 1/8 teskje av kremen inn i nakken din hvis du lider av hodepine eller migrene når du har mensen. Gjenta hver 30 minutter til smerten letter.

Tips og advarsler

  • Premenstruelt spenning kan reduseres gjennom å spise sunn mat og får regelmessig mosjon.
  • Sjekk med legen din hvis du har alvorlige PMS eller menstruasjonssmerter.
  • Hvis du prøver å bli gravid, må du ikke bruke fløten til dag 15 i menstruasjonssyklusen, etter eggløsning; progesteron er en mild form for prevensjon.
  • Sjekk alltid med legen din før du prøver ut nye medisiner eller kremer som kan påvirke helsen din.