Digidexo.com

Acomplia bivirkninger

Acomplia bivirkninger


Acomplia er et stoff som er utviklet for å bekjempe fedme som virker ved å blokkere den del av hjernen som kontrollerer appetitten. Som et resultat av kroppens stoffskifte endres, noe som resulterer i vekttap. Acomplia er produsert av Sanofi-Aventis selskap, og det er også kjent som Zimulti og Rimonabant. Rimonabant er dens viktigste ingrediens.

Identifikasjon

De viktigste bivirkninger av Acomplia inkluderer kvalme, urolig mage, diaré, muskelkramper og søvnproblemer.

Advarsel

Acomplia har ikke blitt godkjent av FDA for bruk i USA, på grunn av forekomst av selvmordstanker blant dem som har tatt det.

Betydning

Disse bivirkningene er knyttet til metabolske endringer initiert av Acomplia. Hver person reagerer ulikt på tvunget endringer i spisevaner, og noen kan eller ikke kan vise noen eller alle av disse bivirkningene.

Effekter

Svimmelhet og hodepine er forventet å skje, fordi vedkommende er å spise mye mindre enn hva han eller hun er vant til forbruker.

Betraktninger

Det finnes måter å minimere justeringsfase fra å ta Acomplia. Starte regiment med en lav dose av Acomplia vil tillate kroppen tid til å venne seg til stoffets virkninger. Kutte ned på fet mat og øke regelmessig mosjon hjelper også, som gjør spise frukt og grønnsaker som er rike på vitamin C.