Digidexo.com

Hva er opphavet til Homeopati medisin?

Samuel Hahnemann var en tysk lege som er kjent som far til homeopatisk medisin. Denne form for alternativ medisin er basert på prinsippene om helhetlig behandling som ikke bare tar hensyn til pasientens historie, men også hans temperament og andre egenskaper.

Origin

Selv om Samuel Hahnemann regnes som far til homeopati, ble begrepet homøopatisk medisin utviklet av Paracelsus, som var lege i middelalderen. Denne formen for alternativ medisin dukket opp som en reaksjon på de brutale medisinske prosedyrer fulgt på den tiden.

Prinsipper

Middelalderens leger brukte smertefulle praksis som sletting og blodbadet sammen med ulike typer rusmiddelkombinasjoner. Hahnemann utviklet homøopatien som en helhetlig behandlingsmetode, som inkluderte en undersøkelse av alle aspekter av sykdommen, inkludert åndelig og følelsesmessig, og rådet mosjon og et balansert kosthold.

Teori

Teorien som homeopatisk medisin er basert er kjent som Likhetsloven. I henhold til loven, legemidler som brukes opprettet lignende indikasjoner i pasienten som lignet sykdomssymptomer og bidro til å styrke immunforsvaret i kroppen, som da ville utkonkurrere sykdommen.

Lav dødelighet

I homeopatiske sykehus ble lav dødelighet rapportert under den store influensaepidemi post-verdenskrig i forhold til konvensjonell medisin sykehus, som hadde en dødelighet på 30 prosent.

Side Effects

Det er ingen bivirkninger i homøopati siden det er helt avledet fra naturlige ingredienser.

Anerkjennelse

Homeopati nådd et høydepunktet for popularitet i det 19. århundre. Men etter 1867 de fleste leger begynte å gå tilbake tilbake til allopathy. I løpet av siste halvdel av det 20. århundre, har homeopati gjenvunnet sin popularitet på grunn av bivirkninger av allopathy.