Digidexo.com

Hvordan å miste 20 pounds i 3 uker

En lav karbohydrat diett vil tvinge kroppen til å gå ned i vekt raskt, og du kan miste 20 pounds i 3 uker hvis du følger en streng lavkarbo diett. Kroppen din går inn lipolyse og vil brenne fett hvis det er fratatt karbohydrater. Du vil se resultater på om den tredje dagen, og bør miste en halvkilo hver 1 til 2 dager hvis du følger dietten nøyaktig. Du kan 20 pounds i tre uker med denne ekstreme low carb diett.

Bruksanvisning

•  Begrens deg til en diett av kjøtt, egg og en kopp salat per dag er dietten. Ingen frukt eller andre grønnsaker. Til frokost har du 2 til 4 egg (noen stil) redes med Pam. Du kan også ha pølse, men pass på at carb innholdet er mindre enn 1GM per pølse og bare har to.

Ha tunfisk eller kylling og en halv kopp salat til lunsj. Du kan blande kjøtt med mayo også, men begrense mayo og se etter low carb majones.

Spis kylling og en halv kopp salat til middag. Salater bør spises med 2 eller mindre ss. av en carb dressing (vanligvis blå ost). Drikk diett grønn te for å øke metabolismen og masse vann.

Konsumere så mye magert kjøtt som du ønsker i løpet av dagen, men koker det selv for å sikre at den har ingen karbohydrater og bruke Pam stedet for matolje eller smør. Du kan også spise så mange egg som du vil. Kokt egg er en god snack.

Drikk kaffe i så ofte du vil, men drikke det med fløte (ikke melk), og bare en liten mengde i hver kopp. Hvis du ønsker å blidgjøre kaffe, bare bruke en eller to søtstoffer per dag. De inneholder en carb per pakke.

Øvelse fra en til to timer per dag for å virkelig miste fett og brenne kalorier også. Det er best å gjøre cardio på din maksimale hjertefrekvens.

Unn deg uten sukker jello for en søt godbit, men begrense deg til en kopp per dag. Den har en relativt høy mengde karbohydrater slik at du må være forsiktig.

Hint

  • Denne dietten lav cris ekstreme. Du bør alltid sjekke med en lege før du starter en diett.