Digidexo.com

Hvordan er HCG brukes i dietter?

Hvordan er HCG brukes i dietter?

Starte HCG Diet

Hvis du finner deg selv overvektig og interessert i å bruke humant choriongonadotropin diett, bør du begynne reisen på ditt lokale legekontor. Siden HCG ikke har blitt godkjent av Food and Drug Administration til bruk i vekttap, vil legen din reaksjon sannsynligvis være negativ, men minst vil du få objektiv informasjon om hormon og dens virkninger på kroppen. HCG er i stor grad funnet i urinen til gravide kvinner, men produseres i mindre mengder i begge kjønn.

The Weight Loss Senter

Til tross for advarslene fra FDA og American Medical Association, er det fortsatt flere vekttap anlegg der ute som vil følge retningslinjene HCG diett. Siden HCG er et hormon og bidrar til å produsere østrogen og testosteron, er det tilgjengelig kun på resept av en lege. Anlegget vil plassere deg på en 500 kalorier per dag diett og gi injeksjoner av HCG eller oral medisin. Fasiliteter si at du kan miste 18 til 30 pounds per måned ved hjelp av deres kosthold.

HCG i kroppen

Enten du tar hormonet gjennom et skudd eller pilleform, er målet å stimulere kroppen til å begynne å brenne fett celler. Hos gravide kvinner, stimulerer hormonet kroppen til å brenne fett for å lage mat og forberede for barnet. Det styrker også livmoren for kommende fosteret også. Deres resonnement er HCG injeksjoner vil gjøre det samme til en mann eller ikke-gravid kvinne når det brukes med en ultra low calorie diett. Legen skal også måle produksjonen av østrogen og testosteron som hormonet har blitt brukt for å stimulere eggløsning hos kvinner, og å behandle visse mannlige reproduktive problemer.

HCG Myth

HCG diett først appeard i 1950 da Dr. ATW Simeons brukte den til å behandle fedme i India og hadde stor suksess. Siden den gang har populariteten ebbet og sluset gjennom flere tiår. Mens de ulike vekttap sentre vil prise kosthold, har både FDA og AMA fordømte hormonet bruk for vekttap fordi den er ineffektiv. Ifølge FDA, er vekttap forårsaket av ultra low calorie diett og ikke HCG. Du bør snakke med legen din for å se om denne dietten er riktig for deg eller om du ville være bedre tjent med en mer tradisjonell resept vekttap stoffet som har blitt godkjent av FDA.