Digidexo.com

Hva er årsakene til alvorlig Sinus smerte uten Congestion?

Hva er årsakene til alvorlig Sinus smerte uten Congestion?


Det er åtte sinus hulrom i skallen. De fungerer som støtdempere og lufttemperatur regulatorer. Mange forhold som påvirker bihulene kan potensielt forårsake alvorlig sinus smerte uten lunger.

Betraktninger

Personer med kronisk bihulebetennelse er mer sannsynlig å ha kronisk betennelse i bihulene. Når bihulene er betent, blir de utsatt for mange andre forhold.

Frontal bihulene

En blokkering eller betennelse i frontal bihulene, som sitter over øynene, kan føre til store smerter. Blokkeringer er dannet av en avveket septum, soppinfeksjoner eller polypper. Trykket og betennelse tilstede i vevet forårsaker smerte, bemerker Jackson Sinus nettside.

Ethmoid Sinus

Disse bihulene sitter mellom øvre nese og øyne. Som frontal bihulene, hvis ethmoids utvikle en blokkering, er lunger vanligvis ikke et symptom. De forårsaker smerte ved å sette press på øynene og lavere panne, ifølge Jackson Sinus.

Sphenoid Sinus

Disse bihulene sitter dypt i skallen bak øynene. Svulster eller polypper kan utvikle, som plasserer press bak øynene og nesen, noe som resulterer i smerter. Personer med astma og allergi er mer sannsynlig å utvikle svulster og polypper.

Overkjevens Sinus

Disse bihulene sitte bak kinnbenet. De kan utvikle svulster og polypper, men dette er mest vanlig hos personer med allergi eller kronisk bihulebetennelse. Soppinfeksjoner kan utvikle seg, noe som kan være dødelig hvis den forblir ubehandlet. Vanligvis lunger følger en soppinfeksjon, men ikke alltid, ifølge Jackson Sinus.