Digidexo.com

Hvordan bruke akupressurpunkter for migrene hodepine

Hvordan bruke akupressurpunkter for migrene hodepine


Migrene kan være en livslang tilstand for noen mennesker. Og for mange av disse menneskene, er medisiner for dyre eller det ikke gir betydelig lettelse. Men du kan finne migrene lettelse uten medisinering gjennom akupressur. Denne komplementære teknikken bruker press for å stimulere trykkpunkter, og disse punktene lindre smerte. Det er en prosedyre du kan gjøre selv, hvis du vet hvor du finner de riktige trykkpunkter for å lindre migrene.

Bruksanvisning

Tegn en tenkt linje mellom midten av begge ørene til toppen av hodet ved hjelp av fingeren. Dette er en trykkpunkt som vanligvis lindrer hodepine, så vel som svimmelhet og lav energi.

Flytt fingeren fra skulderen til halsen til du føler en depresjon. Bruk kraft som trengs i det området som er mest øm. Denne trykkpunkt lindrer migrene samt nakkesmerter, skulder spenning, svimmelhet og stress.

Skyv fingeren til stedet der tommelen og pekefingeren møtes. Du bør være i stand til å føle en depresjon i denne trykkpunkt. Trykket til dette punktet behandler hodepine som er i fronten av hodet ditt. Den behandler også generell smerte og kalde symptomer som nysing og rennende nese.

Finn neste punkt ved å plassere fingeren i depresjon mellom stortåen og den andre tå. Føle hvor sener møtes, og trykk deretter på hvor det er mest sår. Dette vil ikke bare avlaste migrene smerte, men også sinne, irritabilitet, stress, menstruasjonssmerter og angst.

Massasje ett eller flere av disse punktene for tre til fem minutter, eller til du føler lettelse. Akupressur kan gjentas ved behov. For best resultat, press med tuppen av fingeren din, din knoke eller viskelæret enden av en blyant.