Digidexo.com

Naturlig rettsmidler for angst hos barn

Når barn opplever frykt, bekymring eller en urolig følelse, blir for vanskelig verden og deres daglige liv er påvirket som følge av dette. Angst hos barn kan være alt fra å ha vanskeligheter med å tilpasse seg nye situasjoner for å ha full blåst panikkanfall eller posttraumatisk stress. Det er viktig å fange angst tidlig og behandle den før den kan manifestere inn flere ødeleggende situasjoner som mangler skole, problemer med sosialisering, lav selvfølelse, å ha tilpasningsforstyrrelser senere i livet eller fortsatt angst gjennom voksenlivet.

Origins

Barndommen angst kan stammer fra biologiske, miljømessige, genetiske eller fysiologiske faktorer. Barn er i stadig vekst og opplever verden rundt seg, blant annet på å plukke opp signaler fra omgivelsene. Det er mulig for et barn å ta på egenskapene til angst fra sine omgivelser, som kan stamme fra et ustabilt hjem liv, separasjon eller skilsmisse, samfunnet kriminalitet, plutselige endringer i deres situasjon, mangel på riktig veiledning, eksponering for vold, neglisjerende tilsyn , mobbing på skolen eller til og med en dårlig opplevelse med en lege eller tannlege. Barn også kan ha blitt født med den biologiske tendenser til angst eller vise disse problemene skyldes fysiologiske ubalanser.

Symptomer

Det er forskjellige aspekter av angst hos barn. Det kan være generell angst, redsel, overdreven bekymring og angst, nervøsitet, ulike typer fobier, panikkanfall, posttraumatisk stress, viser obsessive compulsive tendenser og mye stress. Disse kan være ledsaget av svette, kvalme, oppkast, mageproblemer, diaré, tretthet, pustevansker, hodepine, høyt blodtrykk, stammet tale, svekket beslutningsprosesser og konsentrasjonsvansker.

Naturlig rettsmidler

Det er naturlig rettsmidler for å behandle barn med angst i stedet for reseptbelagte medisiner. Pasjonsblomst bidrar med angst, nervøsitet, spenning, søvnvansker og hyperaktivitet. Det gir en følelse av ro og velvære, samt senke blodtrykket. Lavendel er kjent for sin beroligende og lindrende egenskaper. Det hjelper med nervesystemet og bringer en generell følelse av velvære. Sitronmelisse fungerer også med nervesystemet, fordøyelsessystemet og senker blodtrykket. Det har vært brukt for søvnproblemer og depresjon, så vel. Nellik jobbe med nervesystemet senke spenning og angst, mens lindre depresjon. Kardemomme bidrar til å heve ens ånder og beroliger sinnet. Persille får sirkulasjonen beveger seg i nervesystemet som hjelper bekjempe følelser av apati eller likegyldighet. Rosemary er ment å øke ens humør.
Avslapping, puste og meditasjonsteknikker kan også bidra til å roe kroppen og sinnet, som i sin tur vil bidra til lavere angst hos barn og voksne. Det er flere alderstilpassede bøker og CD-er.
Implementere mer fysisk aktivitet kan hjelpe med angst. Erklærte-indusert endorfiner bidra til å heve ånder og den ekstra oksygen i blodet hjelper folk føler seg lettere, mindre deprimert og mer energisk.
Terapi er også sterkt anbefalt å komme til roten av situasjonen og arbeidet gjennom eventuelle barrierer som skulle hindre et barn fra å lede et lykkeligere, sunnere liv.