Digidexo.com

Om Neutrogena Multi-Vitamin Acne Treatment

Neutrogena Multi-Vitamin Acne Treatment lotion er designet for daglig bruk i bekjempelsen av akne og fuktighetsgivende huden. Den inneholder den aktive bestanddel salisylsyre, et meget vanlig akne-behandling. Neutrogena avviklet dette produktet i 2008. Det er fortsatt tilgjengelig på online retail butikker og auksjonssider, men er blitt svært dyrt som lojale kjøpere fortsette å oppsøke det.

Funksjon

Salisylsyre renser porene og hindrer ytterligere tilstopping. I tillegg til dette bestanddel, inneholder lotion også vitaminene A, E og pro-vitamin B5 for å bidra til å gjenopprette huden og forhindre ytterligere skade.

Potensial

Neutrogena Multi-Vitamin Acne Treatment lotion inneholder naturlig fruktekstrakter, som kan redusere flekkete hud og karakterer fra tidligere akne kviser, og gir en jevnere hudfarge.

Side Effects

Salisylsyre kan forårsake tørr og irritert hud, men fuktighetskrem er utviklet for å motvirke disse effektene.

Betraktninger

Neutrogena Multi-Vitamin Acne Treatment lotion fungerer best når den brukes etter rens og toning ansiktet.

Spekulasjoner

Neutrogena avviklet produktet, tilsynelatende i et forsøk på å overtale sine brukere over til selskapets tredelt akne behandlingssystem eller til andre Neutrogena produkter. Flere nett anmeldelser har kommentarer fra distressed lang tid brukere ber Neutrogena å revurdere.