Digidexo.com

Hvordan å miste vekt på Atkins Diet: Foods å spise

Hvordan å miste vekt på Atkins Diet: Foods å spise


Oppdag hvilke Atkins diett mat å spise og kaste disse uønskede pounds. Hvordan ønsker du å kaste et par pounds raskt? I så fall kan gå på Atkins dietten være noe for deg.

Selv om dette ikke bør være langsiktig, kan du faktisk finne Atkins diett mat å spise som ikke er så ille.

Bli kvitt disse uønskede pounds og passer inn i det antrekket som alltid har vært bare litt for tettsittende.

Bruksanvisning

•  Spis 20 karbohydrater eller mindre om dagen. Før du oppretter en liste over Atkins diett mat å spise, er det viktig å lære hvordan denne dietten virker. Dette bør ikke være en langsiktig diett, men i stedet en kort sikt vekttap plan.

Atkins diett mat redusere karbohydrater og øke hastigheten på stoffskiftet. Når dette skjer, tar ketose sted. Ketose er en tilstand av kroppen som fett omdannes til energi.

Flere ganger har jeg mistet vekt på Atkins diett med mat å spise fra rundt huset som jeg vanligvis kjøper, og unngå de som var stivt.

Atkins dietten fremmer mat å spise som er lav på karbohydrater, holder karbohydrater til rundt 20 eller mindre per dag.

Spis grønne grønnsaker. Tenk grønt når du tenker på Atkins diett mat å spise: grønne bønner, salat, kålen, spinat, erter og kål.

Selv tomater er ok, de fleste av grønnsaker på denne dietten er grønne.

Også, mens på Atkins diett, mat med høyt sukker bør unngås. Dette inkluderer frukt, til å begynne med.

Når kroppen er i ketose, og deretter legge litt frukt til kosthold er fine. Det tar vanligvis en uke for kroppen å gå inn i ketose.

Unngå stivelse. Dette betyr ikke brød, poteter, eller pasta. Stivelse er himmelen høy i karbohydrater og bør unngås helt for den første uken.

Etter den første uken, kan hvete brød brukes i moderate mengder.

Kjøtt som er panerte bør unngås. Hvis du vil ha kylling, og det er stekt, fjerner panerte huden.

Legg masse kjøtt i kostholdet ditt. De fleste kjøtt er på listen over Atkins diett mat å spise.

Biff, kylling, fisk, kalkun, alle kjøtt, inkludert rødt er fine. Husk at dette er en av grunnene til at Atkins dietten har en slik en kjepphest diett følelse.

Selv om de fleste kjøtt er fint, bør høyt fett unngås. Ellers trading en helserisiko for en annen.

Velg snacks. Atkins diett mat å spise for snacks er overraskende. Dette inkluderer svinekjøtt skinn, Slim Jims, Beef Jerky, og mandler.

Det er andre snacks som er fine, men disse snacks er hva jeg spiste da jeg var på denne dietten. Igjen, spiser dette i moderate mengder, fordi høyt fettinntak er også usunt for kroppen din.

Hint

  • Denne dietten bør være en kortvarig diett plan.
  • Unngå karbohydrater og se selv salat dressing. Hold styr på karbohydrater.
  • Unngå kullsyreholdige drikker og drikker unsweet te, te med litt Splenda, eller vann.
  • Hvis du bestemmer deg på Atkins diett, går ut av det minst en gang i måneden for en dag eller så. Selv om kroppen din vil komme ut av ketose scenen, ellers vil det være en helserisiko.
  • Kjøp Keto stikker fra det lokale stoffet butikken for å holde kroppen i sjakk av Ketose. Jeg har alltid brukt disse fordi det er en fin måte å dobbeltsjekke om dietten virker.
  • Bor på Atkins diett med mat å spise som inneholder mye fett er ikke sunt.
  • Som med alle diett, hvis du har alvorlige helseproblemer, bør du kontakte legen din før du prøver Atkins diett med mat å spise som er lave i karbohydrater.