Digidexo.com

Raskeste måten å miste vekt uten piller

Når du trenger å gå ned i vekt raskt, og du ønsker å gjøre det uten piller, er en lav-karbo diett en god løsning. En lav-karbo diett, som Atkins diett eller Stillman tallet, begynner å jobbe veldig fort, ved å belyse vann vekt. I tillegg, low-carb dietter hjelpe deg å miste kroppsfett raskt. Med en lav-karbo diett, folk generelt mister £ 10 eller mer i den første uken, og to eller flere pounds en uke etterpå.

Å miste vann vekt

Den raskeste drivstoff for kroppen din virksomhet er gitt når du spiser mat som inneholder mye karbohydrater. Sukker og stivelsesholdige matvarer, som brød, korn og potetgull, tilby øyeblikkelig energi til kroppens celler. Når du ikke spiser karbohydrater, har kroppen din til å se andre steder for drivstoff. Det første stedet det ser ut er leveren for sine lagre av glykogen. Når kroppen din trenger energi, og det er ingen karbohydrater blir konsumert, konverterer leveren glykogen, som er lagret karbohydrat, til glukose og gir det til cellene etter behov. Betydningen av denne fremgangsmåte ligger i det vann som er lagret sammen med glykogen. Hvert gram av lagret karbohydrat er omgitt av tre gram vann. Når glykogen brytes ned til glukose, er vannet slippes, noe som resulterer i den første raske vekttap assosiert med en lav-carb diett.

Å miste kroppsfett

Etter den første vanntap, fortsetter vekttap på en lav-karbo diett med et tap av kroppsfett. En prosess som kalles ketose oppstår; lever omvendte lagret kroppsfett i ketoner, som skal brukes som energi. Denne prosessen vil bare fortsette så lenge du fortsetter på en lav-karbo diett.

Betraktninger

Sjekk med legen din før du starter en ny vekttap plan. Det finnes mange forskjellige varianter av low-carb dietter, og legen din kan hjelpe deg å velge den planen som er best egnet til stoffskiftet. Som med alle diett, vil resultatene variere, og gikk ned i vekt kan bli gjenvunnet hvis du går tilbake til din normale spisevaner.