Digidexo.com

Hvordan lage The Anger Go Away

Hvordan lage The Anger Go Away


For å gjøre sinne gå bort, det krever selvbevissthet, sammen med vilje. Lider av sinne problemer er egentlig ikke sunt. Det fører til mye stress og ulykkelighet i livet vårt. Det er ikke bare forstyrrende for andre, det er ekstremt forstyrrende for deg selv. Jeg er ikke bare kommer til å gi selve øvelsen tips, jeg kommer til å gi deg tips for å tømme samvittighet også. Jeg har måttet forholde seg til sinne problemer selv. Anger er ikke et fysisk problem, er det mentale en. Du kan bryte denne.

Bruksanvisning

Stopp drikker eller gjør noen form for narkotika. Lider av sinne problemer, er det lett utløses av disse stoffene. Hvis du trenger hjelp til å slutte, og deretter søke en terapeut, eller delta i et rehab med en gang.

Ta ti dype åndedrag. Når det handler om å treffe, STOP. Bare vent og ta ti, sakte dype åndedrag. Du om eksplodere, uten å tenke noe gjennom. Dette kan være kortsiktig, men utføring måte å håndtere sinne, når det handler om å treffe deg hardt.

Fjern deg fra situasjonen. Hvis det er i ferd med å blåse på noens nærvær, verbalt eller fysisk, fjern deg. Gange unna, unnskylde deg selv. Tømme hodet over det, før du er i ferd med å blåse.

Tenk om situasjonen. Prøv å lage total følelse av hva, eller hvorfor du er så sint. Sjansene du virkelig overreagerer og blåser situasjonen ut av kontroll. La tankene putre og gjøre fred av hva som gjør deg så sint. Sinne er sårer deg mer enn den personen. Du må forstå denne delen. Noen ganger folk ikke alltid gjøre noe du ønsker. Så i tankene dine du prøver å få enda med dem og ta det ut på dem. Selv om du prøver å komme tilbake på dem, det kommer til å fortsatt ta mer ut av deg, enn dem. Så de vinner igjen. Den enkle løsningen er å inngå kompromisser.

Ta riktig kosttilskudd. Start tar gingko og omega-3. Dette har vært svært spekulert å kontrollere aggressiv atferd. Les linken på omega-3 og sinne problemer under.

Har fredelige tanker. Å gjøre dette kan være å bringe mer lykke i livet ditt. Kanskje bør du bare smile mer, og slutte å tenke på det verre av enhver situasjon. Hvis du gjør dette, ikke rart du er alltid sint. Slutte å anta det verre i alt, og snu denne tankegangen. Begynne å tenke på det positive i alt, vil du begynne å være mindre aggressive i angrep på andre. Dette fungerer virkelig, det har for meg. Begynner å finne noen glede i noe. Det kan være veldig enkelt, så lenge det er avslappende.

Tenk på noe virkelig morsomt. Hvis du er i ferd med å blåse, prøv å tenke på noe som alltid får deg til å le. Dette vil lett slippe spenningen du føler.

Tips og advarsler

  • Oppsøk en terapeut hvis du ikke kan kontrollere impulser i det hele tatt. Du må delta på noen anger management klasser, hvis dette er et vanlig problem