Digidexo.com

Hva frukt, korn og grønnsaker Må Parabener oppstå i?

Hva frukt, korn og grønnsaker Må Parabener oppstå i?


For det meste i forbindelse med anvendelse i den farmasøytiske og kosmetiske industri, parabener eller en gruppe kjemiske estere av p-hydroksybenzosyre, fungere som konserveringsmidler for å hindre vekst av organismer i forskjellige produkter. De mest vanlige parabener er metyl, etyl, propyl og butylparabens. Parabener varierer i oppløselighet og styrke og er vanligvis kombinert med hverandre. Mens parabener har vært knyttet til brystkreft, de oppstår i naturen i en rekke av frukt, grønnsaker og korn.

Gulrot, Olive, agurk

Flere vanlige frukter og grønnsaker som gulrot, oliven og agurk produsere parabener som en defensiv kjemisk mot mikroorganismer, ifølge flere studier i plantefysiologi i 1993, 1998 og 2003.

Grana & vårskrinneblom

Planter som produserer metylparabener inkluderer grana, birthwort, Guan pepper og coprophilous sopp. Grana er en frukt innfødt til Sør-Amerika med et hardt skall og geléaktige massen rundt den svarte frø. Vårskrinneblom er en annen metylparaben produsent, men det er et ugress som har blitt studert for sin genetiske potensialet heller enn spist.

Mango, Verticillium

Blant propylparabener produsenter er mango og verticillium. Sistnevnte er en filamentøs sopp som kan angripe kulturplanter.

Multe

Molte produserer både metyl og propylparabener. I tillegg inneholder den skandinaviske bær benzosyre, sorbinsyre, salicylsyre og 2-hydroksybenzosyre, som gjør denne frukten spesielt motstandsdyktig mot ødeleggelse.

Vanilje

Tahitian vanilje ekstrakt ble funnet å inneholde metylparaben som en av sine fire aromakomponenter. Men gjorde ikke Bourbon vanilje.

Bygg

Den paraben 4-hydroksybenzosyre finnes mye i korn som bygg, frukt som jordbær, fersken og sorte rips, samt grønnsaker som løk. En studie undersøkte 122 plantearter og fant paraben i alle av dem, mens en annen studie konkluderte med at dette aromatisk organisk syre er den mest utbredte i planteriket.