Digidexo.com

Hva er beste måten å rense kolon?

Hva er beste måten å rense kolon?


Det er mange måter å rense kolon og en myriade av produkter som lover å gjøre jobben raskt og enkelt. Før du tar det endelige skrittet, men du bør vurdere fordeler og ulemper ved hver metode og velge en henhold til helse, livsstil og ønskede resultater.

For Speed

Hvis hastigheten er en bekymring, kan avføringsmidler gi rask lindring uten alvorlige bivirkninger. Det finnes mange typer av avføringsmidler, og noen er mer naturlig enn andre. De vanligste er bulk-forming avføringsmidler, som er utgangspunktet fibertilskudd som absorberer vann og føre til at avføringen for å myke, og sentralstimulerende midler, som forårsaker tarmen til kontrakt og utvise avføring i et raskere tempo enn normalt. Avføring myknere, Osmotics (som forårsaker tarm distensjon) og klorid kanalaktivatorer (de eneste avføringsmidler som er anbefalt for langsiktig bruk) er andre alternativer.

Avføringsmidler kan føre til sekundære effekter hvis misbrukt, inkludert kramper, rennende avføring og avhengighet. Men som en engangs kolon rens ritual, kan de gi rask og effektiv lindring. De fleste avføringsmidler tar 8-10 timer å jobbe, så du bør planlegge dagen med det i tankene. Hvis du planlegger en dyp rens over en periode på 2-3 dager, prøve å gjøre det over helgen, når du kan bo hjemme.

For en full rens

Hvis du vil ha en full rens som kan gjøres på en gang, kan en colonic være svaret. Utføres ved spas og medisinske sentre, innebærer dette anvendelse av renset vann og et vakuum-lignende rør, men der vannet er innsatt i anus og deretter skylles bort sammen med eventuelle rester som kan være tilstede i tykktarmen. Colonics kan rense materialet som sitter fast på veggene i tarmen og er et godt alternativ for de som prøver å starte et bedre kosthold eller som ønsker å føle deg sunnere.

Hvis du ønsker noe Natural

Hvis du heller ikke sette kjemikalier inn i kroppen din, så du bør se nærmere på naturlig kolon rensing. Dette innebærer bruk av urter, fibertilskudd og en stor mengde vann, som alle må bli konsumert i en periode på flere dager for å oppnå resultatene. Det er også kolon rens produkter i markedet som har kombinert disse elementene for deg, og kan tas i form av en te eller tablett.