Digidexo.com

Hvordan Test for Toxic Black Mold

Hvordan Test for Toxic Black Mold


Muggsoppsporer finnes overalt, men de trenger en overdrevent fuktig miljø og en næringsrik stykke materiale som papp, tre eller vegg papir før de kan vokse. Ifølge Center for Disease Control (CDC), svart mold, også kjent som Stachybotrys chartarum har blitt feilaktig ansett "spesielt giftig." Alle typer muggsopp kan forårsake allergi og bør fjernes så raskt som mulig, og det har ikke vært tegn på at svart mold forårsaker lunge blødninger. Testing kan gjøres av en erfaren profesjonell for å avgjøre om formen er borte. Men både CDC og Environmental Protection Agency oppmerksom på at å identifisere hvilken type mold er mindre viktig enn effektivt fjerner den.

Bruksanvisning

•  Finn en sertifisert mold inspektør i ditt område gjennom National Association of katalogen Mold Professionals: moldpro.org/directory/display/index.html. Sørg for å spørre spesifikt hva selskapet tester for og hvor lenge resultatene vil ta.

Planlegge en avtale for mold tekniker til å komme hjem til deg for testing. Ikke prøv å rengjøre mold før teknikeren ankommer; det er lettere for ham å vurdere skadeomfanget og ta prøver med de opprinnelige mold mønstre på plass.

Vent for prøvetaking dine resultater; Dette kan ta noen dager. Rapporten skal inneholde hvilke typer mold stede samt eventuelle andre bakterier eller allergener.

Tips og advarsler

  • Unngå å bruke hjem mold testing kits. Ifølge North Dakota Department of Health, kan pålitelige prøver fås kun med dyrt utstyr som er vanligvis ikke tilgjengelig for allmennheten.
  • Både EPA og CDC oppmerksom på at det ikke er noen standard regelverk for muggtall. Testing kan ikke fortelle deg om nivået av mugg i hjemmet ditt er farlig høy. Hvis du kan se mugg bør du planlegger å fjerne det.