Digidexo.com

Hvordan gjenkjenne symptomer på angina

Veldig enkelt sagt, er angina brystsmerter. Det er forskjellige symptomer som går sammen med det og kjenne dem kan redde livet ditt. Angina er den viktigste symptom på koronarsykdom. Hvis du aldri har blitt diagnostisert med angina og opplever noen av disse symtoms, bør du søke medial behandling umiddelbart. Disse symptomene kan komme over så enkelt halsbrann eller fordøyelsesbesvær, men de bør aldri bli ignorert. Lær hvordan å gjenkjenne symptomer på angina.

Hvordan gjenkjenne symptomer på angina

Hvordan gjenkjenne symptomer på angina

Rapporter alle følelser av tyngde eller trykk i brystet med legen din umiddelbart. Selv om disse symptomene synes mild til deg, kan de være et faresignal for koronarsykdom som bør aldri bli ignorert, spesielt hvis du opplever symptomet mer enn én gang. Ikke anta at dette bare er en enkel symptom på dårlig fordøyelse. Det er ikke alltid tilfelle.

Aldri anta at en brennende følelse i brystet er halsbrann. Det kan eller kan ikke være. Halsbrann er normalt noen ganger, men det brennende følelse i brystet kan også være et symptom på angina og bør diskuteres med legen din uten forsinkelse. Selv om du har en historie med halsbrann, forteller legen din om alle brennende følelser du opplever. La ham vite hvor ofte og hvor alvorlig følelsene er.

Fortell legen din om noen smerter eller ubehag du opplever i andre områder. Angina er kjent som brystsmerte, men kan også noen ganger bli følt på andre steder på kroppen. Disse stedene kan inkludere ryggen, kjeven og armene. De kan også inkludere skuldre, hals og nakke. Angina er ikke alltid nødvendigvis følt i bare brystkassen. Rapportere disse smertene umiddelbart, spesielt hvis du også har andre problemer i brystområdet.

Ikke anta at noen full følelse du opplever er rett og slett dårlig. En følelse av fylde i brystet er også et tegn på angina og bør vurderes av helsepersonell. Gjør en avtale hvis du opplever dette symptomet. Ikke prøv å diagnostisere deg selv, spesielt hvis følelsen ikke avtar eller avkastning ofte.

Hint

  • Medisiner er tilgjengelige for angina. Diskuter dette med legen din.
  • Angina er alvorlig. Aldri ignorere symptomene på angina. Det er et tegn på koronarsykdom og behandling kan redde livet ditt. Alltid diskutere noen av de ovennevnte behandlinger du kan oppleve med legen din. Hvis noen av disse symptomene blir alvorlige, ikke forsinkelse. Se legen din umiddelbart. Hvis dette ikke er mulig, kan du besøke din nærmeste legevakten.