Digidexo.com

Hva er en Spine doktor?

Spine leger - også kalt ortopediske kirurger - er spesialister som behandler ryggproblemer. De gjennomgår avansert opplæring og sertifisering for behandling av ryggraden forhold, og de er medlemmer av spesialiserte profesjonelle organisasjoner som representerer deres interesser og innen medisin der de praktiserer.

Fokus

Spine leger spesialister på sykdommer og skader i rygg og ryggmarg. Disse kan variere fra degenerative plate sykdom, svulster, skoliose og ryggdeformitet til whiplash, forstuinger, isjias og brudd i ryggvirvlene.

Trening

Etter å ha fullført en fireårig college program og fire år med medisinsk skole, ryggkirurger tilbringe et år i et internship-program og deretter fire eller fem år i en ortopedisk kirurgi gjesteatelierprogram. Etter atelierprogram, fortsetter de videre til fellesskap trening i problemer i ryggraden for to til fire år, til avhengig av hvor spesialisert legen velger å bli.

Sertifisering

American Board of Ortopedisk kirurgi bekrefter at ryggraden leger har møtt spesifikke pedagogiske, evaluerings- og eksamenskrav. For å få styret sertifisering, må ryggkirurger oppgradere fra en akkreditert gjesteatelierprogram, øve ortopedisk kirurgi i minimum to år, og lykkes bestå nasjonale styret eksamen. Når sertifisert, må ryggrad leger fortsetter å trene i den nyeste kunnskap og teknikker, retaking og bestått testene som blir oppdatert jevnlig, for å opprettholde sertifisering i hele sin karriere.

Faglige foreninger

Det er flere yrkesorganisasjoner som representerer ryggraden leger og deres yrke. Den største to er American Academy of Orthopaedic Surgeons og den nordamerikanske Spine Society.

Finne en ryggrad kirurg

Finne en lokal ryggraden kirurg er enkel, takket være informasjon som tilbys av The American Board of Orthopaedic Surgery og den nordamerikanske Spine Society. Nettsteder for begge organisasjonene tilbyr tjenester til å finne en nærliggende ryggraden lege.