Digidexo.com

Hvordan bør jeg ta Curcumin & Gurkemeie kosttilskudd?

Hvordan bør jeg ta Curcumin & Gurkemeie kosttilskudd?


Curcumin, en phytochemical, er den aktive forbindelsen i gurkemeie, en rot som brukes rundt om i verden som et krydder. Gurkemeie er ofte funnet i karri, og brukes også i vegetarisk mat å legge farge --- for eksempel i egge tofu å ligne nærmere eggerøre. Curcumin er stoffet som gir gurkemeie sin gule farge. Kosttilskudd for helse er fokusert på egenskapene til curcumin og har blitt brukt i århundrer for å fremme immunforsvaret helse; noen hevder det har kreft-bekjempelse evner.

Bruksanvisning

Velg og kjøpe ønsket curcumin-gurkemeie supplement. Selv om forskning har blitt utført i de helsemessige fordelene og trygge doserings nivåer av gurkemeie, er hvert produkt annerledes --- og noen kan finne å ta store doser vanskelig. Den gjennomsnittlige kapsel størrelse er 500 mg gurkemeie og curcumin, som vanligvis inneholder curcumin ekstrakt og en måling av gurkemeie i krydderform.

Ta 1 eller 2 kapsler av curcumin-gurkemeie supplement gang om dagen, helst om morgenen, flere dager i uken. Noen mennesker tar kosttilskudd daglig; andre velger å ta dem annenhver dag. Velg etter eget ønske eller forslag fra din fastlege eller annet helsepersonell.

Du må ikke overstige 8000 mg i en enkelt dag, da dette ble funnet å produsere toksisitet hos pasienter med høy risiko forhold som urin-veiskreft, intestinal metaplasi og Bowens sykdom, blant andre. Opp til 8000 mg, imidlertid viste ingen toksisitet.

Tips og advarsler

  • Kosttilskudd kommer med instruksjoner for dosering på etiketten; dette bør være supplement-taker første kilde til informasjon. Gjennomsnittlig dosering er 500-1000 mg en gang daglig, flere dager i uken.
  • Konsulter lege før du bruker noen urte kosttilskudd. Alder og kroppsvekt, samt forhåndseksisterende helsemessige forhold, kan påvirke hvordan kroppen reagerer; er det viktig for legen din å være klar over eventuelle kosttilskudd du tar, i tilfelle av en bivirkning.