Digidexo.com

Hvordan Heal Autoimmune Thyroid

Hvordan Heal Autoimmune Thyroid


Hvis du har autoimmun thyroid sykdom er du sannsynligvis på et syntetisk hormon som du hørt "ødelegger" skjoldbruskkjertelen som legene sa det. Men inne din sjel vet du at det finnes en kur, kan at kroppen og vil gjenopprette nødvendig balanse og du søker etter alle mulige måter å forbedre, om mulig, helbrede din skjoldbruskkjertelen.

Bruksanvisning

Første ting første. Thyroid er ikke en lett beseiret organ. Det er et veldig kraftig, aktiv og sterk kjertel som oppnår mange viktige oppgaver å holde kroppen sunn og glad, og det er veldig i stand til helbredelse og gjenoppretting. Ta en sjanse til å gjenopprette og helbrede skjoldbruskkjertelen naturlig, men fortsette med skjoldbrusk medisiner til du føler endringene og du trenger skjoldbrusk medisiner justering eller hva legen din anbefale.

Kjøp en Heavy Metal Cleanse produktet. Selv om du ikke har kvikksølv fyllinger i det siste, er det dusinvis andre måter skjoldbruskkjertelen kan ha akkumulert tungmetaller. Start autoimmun thyroid healing program ved å ta en heavy metal rens supplement nå. Over tid vil tungmetaller forlate skjoldbruskkjertelen, slik at det å helbrede, fungerer bedre og du vil oppleve mindre hormon varierende som du fortsatt har ved å være på hormonbehandling. Heavy metal rens for å bli tatt 3-4 timer etter inntak av skjoldbrusk supplement.

Rens leveren din ved å drikke melk tistel te eller kapsler. Dette vil hjelpe leveren til å kvitte seg med giftstoffer, rusk, overflødig hormoner ut av kroppen din, og etter en stund våre leveren vil kunne fungere optimalt, for å helbrede skjoldbruskkjertelen ved å gjenopprette naturlige hormon balanse.

For ytterligere å fremskynde helbredelsesprosessen kan du besøke en akupunktør. Akupunktur vil fremme kroppens naturlige helbredende evne. Akupunktur har gode resultater å helbrede autoimmun skjoldbruskkjertelen eller forbedre thyroid funksjon og det kan gjøre det mulig kroppen din til å produsere noen hormon på egen hånd.

Unngå kaffe, svart og grønn te og andre koffein produkter. Grønn te har en enorm mengde fluor i det som er giftig for skjoldbruskkjertelen. I stedet drikker urtete som ikke har koffein.

Thyroid ligger i halsen chakra. Å sørge for at du bruker et kreativt utløp for å uttrykke deg selv og dine ønsker er viktig for skjoldbruskkjertelen balanse. Hvis du ikke vet hvordan du skal uttrykke deg, prøv å synge, skrive ned dine tanker, ideer.

Hvis du har stresset prøv å lytte til behagelig, avslappende musikk og drikke kamille te før sengetid. Avtale med stress, men legger til livet ditt minutter av god tid ved å lære å slappe av, ved hjelp av EFT eller Tapping. Få frem gode følelser ved å tenke på lykkelige tider, hjelpe kroppen din til å huske hvordan det føltes å føle seg lykkelig, sunt.

Ikke la leger som forteller deg at du aldri vil gro og ta dine håp bort fra deg. Legg til dine vanlige medisin alternative metoder for healing / akupunktur, kinesiske urter, etc /
Fortsett å lete etter svar. Kroppen din er i stand til healing, for å bli bedre.

Bruk positive bilder og affirmasjoner - selv hypnose. Slik hypnose kan være effektivt gjøres ved hjelp av et opptak med din egen stemme og en profesjonell skript eller ved å lytte til en hypnotisk CD for å fremme de ønskede endringer i din helse mot optimal. Se linker for referanse.

Tips og advarsler

  • Dette er ikke en lege å behandle skjoldbrusk sykdom, men heller å oppmuntre deg til å fortsette i din søken etter selv healing.