Digidexo.com

History of Ovarian Cancer

Eggstokkreft er en alvorlig medisinsk tilstand som påvirker eggstokkene og kan spre seg til resten av kroppen hvis venstre ubehandlet. Behandlinger for sykdommen er varierte, og nye medisinske gjennombrudd knyttet til denne tilstanden er fortsatt under utvikling. Men fordi sykdommen har ingen screening prosessen, de fleste pasientene ikke blir diagnostisert før de har nådd de siste stadier av sykdommen.

Tidligste Referanser til kreft

Kreft har sannsynligvis eksistert like lenge som menneskeheten. De tidligste referansene til kreft dateres tilbake til oldtidens Egypt, skrevet en gang mellom 3000 f.Kr. til 1500 f.Kr.. Syv papyri har blitt funnet at beskrive kreft i bryst, så vel som andre tumorer. Egypterne visste at de ikke kunne kurere kreft, slik at de til orde cauterization av overflatesvulster. Den gamle egyptiske forståelse av kreft var ganske avansert: det er bevis for at de kunne fortelle forskjellen mellom ondartede og godartede svulster, ifølge Medicine World. Kreft i livmor og andre kvinnelige reproduktive kreft ble behandlet ved bruk av omslag av bygg, gris øre og andre urter.

Standarder for Modern Behandling i slutten av det 20. århundre

Den primære metode for behandling av kreft i eggstokkene i løpet av de siste årtier har vært kjemoterapi. Kombinasjoner av cisplatin og en alkyleringsmidlet var også en populær behandling på 1980-tallet. Denne behandlingsmetoden ble funnet å være harde for mange pasienter, og i 1990-årene paclitaxel ble brukt i kombinasjon med enten cisplatin eller karboplatin for å behandle kreft.

John Hopkins Hospital

Den Gynekologisk Pathology Laboratory ved Johns Hopkins Hospital er en stor amerikansk institusjon som har bidratt til studiet av kvinnelige reproduktive kreft. Laboratoriet ble grunnlagt av Dr. Thomas Cullen i 1893. Cullen var en viktig figur, og var den første til å stille diagnoser etter å undersøke vev under et mikroskop. Han fortsatte med å skrive flere bøker om emnet av gynekologisk patologi som ble ansett standarder i USA.

Puslespillet av Mummy

Ikke alle ovarietumorer er livstruende. I flere tiår, ble en egyptisk mumie obduseres i 1825 antas å ha dødd av kreft i eggstokkene etter en svulst ble funnet i eggstokkene. Men når forskerne revisited obduksjons poster i det første tiåret av det 21. århundre, ble det fastslått at svulsten, som var godartet, ikke drepe den mumifiserte kvinne. I stedet ble det fastslått at hun døde av tuberkulose.

The Role of Genetics

Nylige studier har bekreftet at genetikk spiller en viktig rolle i å bestemme sannsynligheten for at en pasient vil utvikle kreft i eggstokkene. I 2007 ble en japansk studie bemerkes at ekspresjonen av RCAS1, en biomarkør antigen uttrykt av visse celler, er forbundet med kreft i eggstokkene, så vel som andre sykdommer. Forfatterne av studien konkluderte med at tilstedeværelsen av RCAS1 kan være i stand til å forutsi resultatene av behandlingen.