Digidexo.com

Holistisk Diabetic Exchange-Diet

Diabetes er en sykdom som involverer den menneskelige kroppens manglende evne til å regulere blodsukkernivået, mens det konverterer mat til en energiressurs. Symptomer og problemer kan være ubehagelig og påvirker mange områder av kroppen. Venstre ukontrollert, kan det føre til blindhet, skade hjertet, nerver, føtter og nyrer. Derfor er det viktig å engasjere seg i en riktig behandling program. Mange velger å forholde seg til diabetes ved hjelp av en helhetlig tilnærming for å behandle hele personen, inkludert sinn, sjel og kropp sammen.

Hvordan Exchange-Works

Utvekslingen Systemet består av matvarer som er gruppert i tre ulike typer som er basert på matens næringsinnhold. Listene gi serverer størrelser for kjøtt, karbohydrater, fett og mat alternativer. Det er en presis mengde av hver type de ulike matvarer som kan spises hvilke verdier kalorier, næringsstoffer og karbohydrater. Utveksling eller bytte matvarer innenfor ulike grupper er tillatt for de som er like i næringsinnhold. Dette er fordi de ofte påvirker blodsukkeret på samme måte, som er hensikten med denne diabetes basert diett.

Utveksling Diet Metode

The American Diabetes Association, samt American Dietetic Association kan bidra til å bestemme passende porsjonsstørrelser og legge til variasjon i måltid planer. Diabetes utveksle lister sikre at en balansert blanding av typer mat, karbohydrater og næringsstoffer er inkludert fra hver matvaregruppe, basert på individuelle behov. Ifølge Diabetes-diabetic-diet.com, forskning har vist at inntak av nok kalorier til å opprettholde idealvekten er den mest effektive strategien for å løse eller forebygge en diabetiker helsesituasjon.

Hvordan bruke Exchange Diet

En lege eller ernæringsfysiolog vil anbefale antall daglige børser fra hver matvaregruppe, per spesifikke individuelle behov. Deretter en plan er utviklet på hvordan du best kan spre ut børser hver dag. Ved hjelp av denne metoden vil bistå i å holde blodsukkernivået innenfor anbefalte grenser.

Egnede Foods

Egnede gunstige matvarer inneholder magert kjøtt, fisk, sjømat, paranøtter, egg, avokado, greener, grønne og grønne grønnsaker, agurk, selleri, fersk tomat, og epler. Bruk rå løk, lime og sitronsaft som smakstilsetning. Ifølge Walter Siste holistiske Diabetes Treatment, rå mat er spesielt bra for folk som ønsker å re-generere insulin produksjon. Organiske eller gress-matet kjøtt og fugl kan være bedre enn de fra feedlots. Sjøfisk er bedre enn sjømat fra oppdrettsanlegg. På grunn av høyt kvikksølvinnhold, unngå å spise store fisk som tunfisk eller hai.