Digidexo.com

Hvordan dra nytte av Stone Massage Therapy

Hvordan dra nytte av Stone Massage Therapy


Dette spesialitet massasje er økende i popularitet for behandling av muskel plager, betennelser og skader. Idrettsutøvere særlig ha nytte av regelmessige behandlinger fordi en stein massasje har en tendens til å være en mer intens behandling i motsetning til svensk massasje. Stone massasje er en beroligende og avslappende form for massasje som vanligvis bruker oppvarmede vulkanske steiner fordi varmen gir helsemessige fordeler til stramme muskler. Kalde steiner brukes vanligvis for alvorlig betennelse eller muskelskader. Her er noen tips for å hjelpe deg å nyte bedre ytelser fra stein massasje terapi.

Bruksanvisning

•  Husk at mange sverger at verkende muskler sprette tilbake mye raskere fra stein massasje terapi i motsetning til tradisjonelle eller svensk massasje. Energien og flyt av varmen fra de vulkanske steiner har vist seg å lett alvorlig muskelskader og betennelser, samt gi den fred og ro vi ser etter i en god massasje. Hvis du har en massasjeterapeut du ser jevnlig spørre dem om de har erfaring med stein massasje terapi eller spørre om en henvisning. Lokale spas vil være i stand til å henvise noen erfaring i behandling og sørg for å spørre dem hvor lenge de har vært praktisere.

Forstå at de beste steinmassasje bruke basalt, en svart vulkansk stein som absorberer og holder godt på varmen. Sørg for å be om basalt steiner, selv om de kan komme i en rekke former og størrelser.

Sørg for å snakke opp til din massasje terapeut er varmen av steinene er ubehagelig eller for varm eller ikke varm nok. Sørg for å diskutere eventuelle plager eller skader med massasjeterapeut på forhånd slik at de er klar på hvordan du best kan gjennomføre behandlingen for å møte dine spesifikke helsebehov.

Vit at teknikken er svært viktig når det kommer til noen massasjeterapi og steinmassasje er intet unntak. Kontroller at du er vokal hvis trykket blir for intens. For mye press kan faktisk forverre skader videre og la deg dårligere ut enn da du kom inn.

Relax. Som din massasje terapeuten bruker tradisjonell massasje slag mens du holder en stein musklene vil slappe av og høste fordelene. Det er også tradisjonelt til å forlate oppvarmede steiner i spesifikke punkter langs ryggen eller i håndflatene av hånden for å forbedre flyten av energi i kroppen din. Noen ganger "chakraene" eller energipunkter i kroppen din er inkludert i tillegg, avhengig av hvilken praksis din massasje terapeut.

Tips og advarsler

  • Drikk mye vann for å hjelpe kroppen slipper giftstoffer som du utgitt under massasje.
  • Vær forsiktig de første 20 minuttene etter en massasje. For eksempel, sitte stille eller ta en behagelig spasertur. Dette tillater at fordelene med massasje til å synke inn i kroppen.
  • Noen ganger kan en fin varmt bad er veldig forfriskende. Mange spas tilbyr gratis boblebad å dra nytte av etter behandlingen.
  • Spør alltid spørsmål og bare motta behandling fra en lisensiert massasje terapeut.