Digidexo.com

Massasjeterapi & leddgikt

Leddgikt er smertefull betennelse i en joint i kroppen. Denne betennelsen kan føre til stivhet og begrenset utvalg av felles bevegelse. Massasje terapi kan hjelpe behandle leddgikt ved å fremme avslapning i klienten, øker blodstrømmen, og bistå utvalg av bevegelse i de berørte felles.

Snakk med din terapeut

Etter å ha fått en skikkelig diagnose fra legen din, sørg for å snakke med terapeuten din om din tilstand. Terapeuter er utdannet fagfolk og kan tilpasse massasjen økt for å ha en positiv effekt på din bestemt område av interesse.

Ting du bør unngå

Terapeuter bør ikke gjelde massasje direkte over skjøten som opplever leddgikt smerte. Dessuten kan massasje inkluderer spekter av bevegelsesøvelser, designet for å bringe leddene gjennom sine riktige bevegelser. Disse range-of-motion teknikker bør ikke brukes på artrose felles. Hvis du opplever en blusse opp, eller om noen av de massører slag forårsake smerte i leddet, sørg for å snakke opp og la henne vite om din ubehag.

Massasje Mål

Leddgikt kan føre til at musklene rundt en berørt felles å spent opp på grunn av smertene. En massasje søker å slappe av og strekke disse musklene, som skal bidra til å redusere smerte i området. De lange slag av massasje også fremme blodtilførselen til området, noe som kan bidra til å helbrede avrevne eller slitne muskler. Den avslappede muskulaturen i området bør bidra til å forbedre spekter av bevegelser etter massasje.

Leddgikt smerte kan også være svært stressende, og terapeuten adresser hans klient kropp i forsøket på å fremme stressreduksjon og avslapning.

Arbeid på Nonarthritic Limb

Hvis leddgikt er i det ene beinet, kan massasjeterapeut bruke tid på å jobbe på den andre etappen. Mange ganger, vil nonarthritic beinet bli sår fordi den har hatt til å kompensere og bære vekten overføres fra den smertefulle ytterpunkt.

Eastern Massasje og leddgikt

Østlige massasjetyper som Shiatsu, søke å balansere kroppens energi. Leddgikt representerer en ubalanse i denne energien, og Shiatsu søker å gjenopprette denne balansen med lys, feiende strøk over området. Den massasje terapeut kan også fokusere på trykkpunkter med tommelen eller fingrene på måter som er ment å bidra til å gjenopprette energien strømme gjennom kroppen.

Planlegge avtaler

Fordi leddgikt er en kronisk tilstand, kan flere økter med massasje terapi være nødvendig. Du bør se økte gevinster etter den andre eller tredje sesjon. Hvis du ikke har råd til regelmessige massasjer, sjekk med din lokale massasje skolen. Mange skoler organiserer klinikker for pasienter med kroniske tilstander med redusert sats, slik at studenter kan få praksis jobber med medisinske problemer.