Digidexo.com

Hvordan endre en Dressing

Endre et sår dressing hjemme krever organisering og sanitær beliggenhet i å utføre bandasjeskift. Siden dressing endringer kan være smertefullt med mye ubehag for noen pasienter; en rolig privat sted er ideell bort fra støyende barn og bjeffende hunder. Les følgende artikkel for å få instruksjoner om hvordan du lykkes endre et sår dressing hjemme.

Bruksanvisning

Sanitær Sted & Organisasjon

•  Samle alle utstyret du trenger for å fullføre dressing endre inkludert søppelsekker og gummihansker.

Plasser forsyninger på et sterilt metall brett dekket med hvite engangspapirhåndklær i nærheten av der pasienten vil bli sittende for bandasjeskift.

Åpne alle pakkene du har lagt ut nøye og deretter vaske hendene. Sett på et par gummihansker.

Sitt pasienten ned komfortabelt på et sete i en posisjon som vil være praktisk for deg å oppnå en vellykket bandasjeskift.

Forsiktig skrelle tilbake og fjerne den gamle dressing som er dekker såret. Hvis pasienten er eldre eller tynn hud, gjelder rubbing alkohol til medisinsk tape som er fester seg til huden og vent til det å trenge ta den forsiktig ut dressing; rive av pasientens hud kan forekomme dersom denne ikke er praktisert før fjerning av gamle dressing.

Bruk pinsett, kast den brukte dressing umiddelbart i søppelsekk.

Undersøk såret for å se etter tegn på infeksjon; rødhet, puss og hevelse. Iverksette nødvendige tiltak på infeksjon etter behov. Påfør en steril nonstick kompress å såre være svært påpasselig med å føre til at pasienten ytterligere smerte mens du gjør dette. På toppen av dette dressing, legg en steril kompress til å absorbere eventuelle væsker som kan lekke fra såret som det er helbredelse mellom bandasjeskift.

Mest de to gasbind pads med en endelig steril bandasje og søke medisinsk tape flat rundt hele dressing for å eliminere bakterier fra å komme inn via bretter og luftlommer. Vær sikker på bandasjen og båndet ikke er strukket eller stramt, da dette vil føre til at pasienten unødig smerte og ubehag.

Kast alle brukte og uhygieniske elementer i søppelsekk umiddelbart. Skrubb ned dressing-endre sted stedet og ta bort dine latexhansker. Vask hendene grundig.

Hint

  • Alltid fortelle pasienten hva du skal gjøre videre som de trenger trygghet og en forståelse av prosedyren.