Digidexo.com

Porselen Crown Informasjon

Porselen Crown Informasjon


Tannkroner (også kjent som caps) brukes til å gjenopprette utseendet på tennene og beskytte dem fra ytterligere skade. Kronene er brukt i tilfeller av ødelagt eller forfalt tenner og noen ganger etter rotfylling for å beskytte tannen i spørsmålet.

Estetikk

Hvis det er et vakkert smil du leter etter, kan porselenskroner hjelpe. På grunn av deres semi-gjennomskinnelighet, porselenskroner er lik ekte tenner i utseende. Porselen kroner kan også bli matchet relativt nøyaktig til den aktuelle fargen på tennene dine, men du kan også bleke tennene før å ha prosedyren gjort for å oppnå en bedre farge match.

Styrke

Porselenskroner er ikke så sterk som andre kroner, slik som de som er laget av metall. Hvis estetikk og styrke tennene er alvorlige bekymringer, er det en rekke alternativer tilgjengelig for deg. Det er forbindelser av metall og porselen tilgjengelig som er metall på basen og porselen i tuppene, bevare det naturlige utseendet på tennene. Du kan også passe porselen kroner til fortennene, der styrken er mindre av et problem, og har metall som passer til dine bakerste tennene der styrke er nødvendig for knaser og tygge.

Kostnad

Porselen kroner er vesentlig dyrere enn de andre typene av finer. De tar tannlegen lenger tid å sette opp siden deres opptreden må være mer nøye utformet. Disse kronene må også bli gjennomført av en mer dyktige enn gjennomsnittet tannlege. Porselen kroner kan koste alt fra $ 950 til $ 2000, avhengig av hvilken tannlege du bruker. Sjekk med ditt forsikringsselskap først, da det kan dekke minst en del av prosedyren kostnader.

Variasjoner

Det er flere varianter av den rene porselenskrone. Det er den Cerec krone, som er en pre-laget porselenskrone. Vanligvis porselen kroner er tilpasset for å passe munnen på tannlegekontoret mens du venter. Cerec kroner er de "fabrikk-laget" versjoner, som er noe begrenset i forhold til sitt utseende. Det er også Empress kroner, som er laget av et keramisk lignende materiale. Faktisk, er materialet av Empress kroner nærmere i konsistens og tekstur til glass. Disse gir en mer presis passform enn den typiske porselenskrone.