Digidexo.com

Shin Pain Relief

En av de viktigste delene av våre ben er leggen. Shins bidra til å støtte våre ben, og de har en tendens til å bære mest vekt på grunn av hvor lite de er på kroppen. Som et resultat av våre leggen er ofte i smerte. Heldigvis får lindring er enkel.

Varm Ups og Resting

Leggen er på forsiden av bena, og de bærer mye av vekten under trening og bevegelse. Som et resultat, kan din shins være i store smerter etter trening. For å unngå dette, kan du prøve å varme opp før trening. Tøyningsøvelser kan bidra til å forhindre smerte som kommer av overanstrengelse. Løft beinet i luften og rotere foten i en vid krets å arbeide ankelen og leggen. Strekk leggen ved å berøre tærne. Dette vil bidra til å løsne musklene dine. Men hvis din shins er i smerte etter trening, gå av føttene og slappe av ved å ligge på en sofa og ta en pause. Måle din hvileperiode på hvordan leggen føler. Hvil så lenge smertene er fremtredende.

Fottøy

Iført rett type sko for din aktivitet kan også hjelpe deg å unngå shin smerte. Hvis du skal kjøre, eller gjør noe annet anstrengende aktivitet, slitasje trening sko. Walking sko er vanligvis en god all-purpose sko. Hvis du er utsatt for shin smerte, kjøpe noen form for innersåle behandling. Disse behandlingene er utrolig lett å bruke. Bare skli dem inne skoen og de vil bidra til å støtte foten. Mange mennesker med ekstra høye buer ikke får skikkelig fotstøtte og disse innersåle behandlinger kan bidra til å unngå shin smerte før den starter. Disse kan bli funnet i de fleste sko butikker og online på mange ortopediske nettsteder.

Arbeide Dine Shins

Arbeide din shins kan bidra til å unngå den smerten som kommer fra used leggen ved å bygge sin styrke. Arbeid på fleksibilitet og styrke. Start med å sitte i en stol med føttene flatt på bakken. Sakte heve høyre tær mot leggen. Løfte til du føler noe ubehag. Hold i fem sekunder. Senk tilbake til bakken og hold i fem. Gjenta denne øvelsen 10 ganger og deretter gjenta det 10 ganger med den andre foten. I samme stilling, løft høyre tærne i luften igjen. Denne gangen, tegne bokstaven J i lufta og returnere det til bakken, gjenta 10 ganger for hver fot. Nå arbeide på leggen styrke. Sett deg opp i en stol og puste dypt. Utvid høyre ben og med en ankel vekt på foten. Bare legge så mye vekt på ankelen som du føler deg komfortabel. Løft beinet noen få inches av bakken og hold i 10 sekunder. Nøye lavere i bakken og gjenta 10 ganger med hver fot.