Digidexo.com

Årsaker til hodebunnen Abscess

Abscess

En abscess er en samling av flytende vev som er blitt vedlagt et sted i kroppen. Denne flytende vev er gul, og vanligvis kjent som puss. Det er opprettet som en del av kroppens naturlige forsvar mot infeksjon og en byll kan danne hvor som helst det er en utenlandsk inntrenger i kroppen. Disse kan være på grunn av bakterier eller bakterier, som kalles septisk abscesser, eller på grunn av narkotika som aldri blir absorbert inn i kroppen som kalles sterile abscesser. Sterile abscesser vanligvis arr over, mens septik de føre til betennelser og generere pus.

Immune Response

Når en bakterie påvises i kroppen, det aktiverer immunsystemet og de hvite blodceller. De hvite blodcellene samles på infeksjonen området og begynner å produsere enzymer som vil angripe spiren som syre og begynner å fordøye det. Spiren kan også produsere lignende enzymer, og en biologisk shoot out kan starte. Den samtidig skade er at bakterie, i tillegg til partier av omgivende vev, vil bli gjort flytende ved enzymene og skrudd inn i puss. Dette pus blir deretter samlet inn og holdt i området av infeksjonen før det er tatt bort litt etter litt å kastes av sirkulasjonssystemet.

Skin Abscess

Denne aktiviteten skjer ofte nær overflaten av huden, og selv om hodebunnen. Den infeksjon begynner med inflammasjon og irritasjon, og deretter puss begynner å dannes og spres på huden. En abscess vil vokse langs minste motstands vei, og det er derfor det ofte sprer seg langs huden. Noen ganger, hvis pus ikke avhendes raskt nok av sirkulasjonssystemet, vil en abscess sprekke. Presset fra de bygget opp pus sprekker byllen, og pus øser ut. Dette kan ofte være fordelaktig ved at de fordøyde enzymer, bakterier og vev er fjernet fra kroppen, men en sprukket abscess må være omhyggelig rengjort og desinfisert hvis dette skjer.