Digidexo.com

Urtemedisin for Acid Reflux Probiotika

Mens det er flere farmasøytiske legemidler tilgjengelig for å behandle acid reflux, er det flere urtemedisiner som kan kurere symptomene uten å forårsake bivirkninger. Probiotika er en behandling som kanskje ikke er så effektiv som antibiotika. Flere urter, frukt og andre stoffer kan gjøre utslaget.

Acid Reflux og Probiotika.

Probiotika introdusere flere av de "gode" bakterier som allerede finnes i magen til å forårsake riktig fordøyelse. Forutsatt at symptomer på acid reflux er forårsaket av feil fordøyelse, probiotika er en god behandling. Men studier har vist at probiotika er gunstig for behandling av bare visse typer infeksjoner som forårsaker sur reflux. For disse infeksjoner, eksisterer det effektive antibiotika. Derfor er det lite sannsynlig at probiotika er det beste middel for acid reflux.

Urtete rettsmidler

Urtete kan sterkt redusere halsbrann og smerter som skyldes acid reflux. Sikori og andre bitre urter som endive og escarole kan kokes til en te. Kamille og fennikel frø er også gode ingredienser med å forberede en te for å roe fordøyelseskanalen.

Frukt

Ananas inneholder enzymer kjent for å redusere betennelse og hjelpe på fordøyelsen, lage fersk ananas og ananasjuice en god tonic for acid reflux. Tørket grapefrukt skreller er også sies å roe acid reflux. Det kan være en god idé å holde en beholder av tørket grapefrukt skreller på hånden. Organisk dyrket produsere har mer gunstige enzymer og er derfor å foretrekke.

Ingefær

Ingefær er kjent for å hjelpe deg med alle typer gastrointestinale problemer ved å fremme god fordøyelse. For acid reflux, er kandisert ingefær anbefales. Når det oppstår symptomer, tygge et lite stykke kandisert ingefær.

Apple Cider Eddik

Mens de fleste vil anta at en syrlig substans ville forverre acid reflux, kan eple cider eddik faktisk kvele symptomene. Det er best å fortynne to til tre spiseskjeer av eple cider eddik i vann og drikke når de opplever symptomer.