Digidexo.com

Hvor kommer Slim kommer fra?

Hvor kommer Slim kommer fra?

Introduksjon

Snørr er en viktig del av kroppens evne til å beskytte seg mot utenlandske inntrengere alt fra allergener mot virus og bakterier. Selv om det kan føles som en smerte å ha en rennende nese, eller hoste av slim, er det slim i disse stoffene som faktisk hjelper deg å få bedre raskere.

Hva det er

Slimet er en blanding av tilnærmet 95 prosent vann og fem prosent salt, fett, karbohydrater og proteiner. Det er en viktig del av kroppens beskyttelse som det feller mange skadelige stoffer i nesen før de kan gjøre veien til lungene og inn i blodet. Den inneholder også antiseptiske enzymer og immunglobuliner å hjelpe kroppen din bekjempe infeksjoner.

Hvor det kommer fra

Slim kommer fra slim kjertler rundt nesen og bihulene. En frisk person vil normalt generere ca en halvliter av slim per dag. Dette slimet renner ned nesehulene til både holde dem fuktig, samt tiltrekke seg og felle og fremmede partikler som kommer inn i nesen.

Andre Snørr

Slim kan også gjøres ved fordøyelses og reproduktive systemer. Fordøyelses mucus strøk veggene i spiserøret og magen for å beskytte slimhinnen i veggene. I det reproduktive systemet hindrer det infeksjon i livmorhalsen og er også skapt av sædblærene å følge sperm under utløsning.