Digidexo.com

Liste over Generic p-piller

Liste over Generic p-piller


Det er mange merker av p-piller tilgjengelig, både navn merkevare og generisk. Alle de generiske p-piller gjennomgå testing for å sørge for at de er sammenlignbare med navnet merkevare medisiner. Noen generiske medisiner som mottar en "AB" rating fra FDA har vært fast bestemt på å være det samme som navnet merkevare, ifølge eMedTV.com. Generiske former for piller ofte har etiketter som høres ut som navn merker seg for å unngå forveksling med lange kjemiske navn og ulike doseringsnivåer, men de er fortsatt generiske versjoner av navnet merkevare narkotika.

Aviane

Aviane er en del av en gruppe medisiner som kalles kombinasjons-p-piller. Dette betyr at den inneholder en kombinasjon av to forskjellige typer av hormoner. Aviane er navnet gitt til den generiske formen for Alesse. Aviane er laget av Barr Laboratories og har en "AB" rating fra FDA. Denne medisinen er en del av en gruppe som kalles kombinasjons-p-piller. Dette betyr at den inneholder en kombinasjon av to forskjellige typer av hormoner. Den generisk form av Alesse selges også under navnet Lutera.

Apri

Apri er en generisk form av p-pille kjent som Desogen. Denne pillen er bare tilgjengelig med en resept og har en relativt lav dose av hormoner i det i forhold til andre p-piller. FDA har tildelt Apri en "AB" rating, noe som betyr at det er tilsvarende Desogen. Andre navn på generiske Desogen inkluderer Reclipsen og Solia.

Kariva

Den generisk form av Mircette er kjent som Kariva. Kariva har en lav dose av hormoner i forhold til eldre p-piller. I tillegg har FDA tildelt Kariva en "AB" rating, noe som betyr at det er like bra som navnet merkevare Mircette. Kariva er laget av Barr Pharmaceuticals, morselskapet til Duramed Pharmaceuticals. Duramed Pharmaceuticals er selskapet som gjør Mircette. En annen generisk form av Duramed kalles Azurette, som er laget av Watson Laboratories, Inc.