Digidexo.com

Hvordan behandle en Kjemisk Peel Burn

En kjemisk peeling er en dermatologisk prosedyre som brukes til å forbedre hudens utseende. Kjemisk peeling kan redusere akne, rynker, fine linjer, hud misfarging og solskader. Kjemikalier blir påført huden som i det vesentlige forbrenne den, forårsaker den øverste lag til å skrelle bort. Du kan ikke få en kjemisk peeling uten å brenne huden din. Kjemisk peeling er tilgjengelige i en rekke styrker, som strekker seg fra lys til dyp. Siden huden din er brent, er det viktig å ta vare på den riktig etter en kjemisk peeling.

Bruksanvisning

•  Vit at rødhet og irritasjon er forventet etter en kjemisk peeling. Huden din er sannsynlig å dukke opp tørr og flassende som de beste lagene begynner å skrelle bort. Dette tørrhet og peeling vanligvis varer i et par dager for lette skreller, og opp til fire uker for dype skreller.

Vask huden ved hjelp av en mild rensemelk. Velg en høyt fuktighetsgivende cleanser som er fri for slipende rengjøringsmidler. Huden din vil være utrolig følsom etter skallet, så styre klar av harde rensemidler.

Bruk kaldt vann for å skylle området. Ikke bruk varmt eller varmt vann. Varmen vil ytterligere irritere den brente huden.

Fukte huden. Bruk en rik fuktighetskrem for å dypt hydrat det forbrente området. Sats på en som er fri for tilsatte fargestoffer og dufter for å unngå irriterende området ytterligere.

Drikk mye vann. Brent hud må fuktes fra innsiden. Konsumere minst 80 gram vann daglig for å ernære dehydrert hud.

Unngå soleksponering. Etter en kjemisk peeling, kan solens skadelige stråler alvorlig skade huden din. Hvis du må være ute, bruke et høyt nivå SPF solkrem som beskytter mot både UVA og UVB stråler. Bruk en bredbremmet hatt og store solbriller.

Bruk eventuelle reseptbelagte salver som instruert. For medium og dyp kjemisk peeling, hudleger ofte fore aktuelle salver for å hjelpe hudens gjenopprettingsprosessen. Bruk som anvist.

Ikke ta det behandlede området. Selv om det er fristende, ikke skrelle bort flasser biter av huden. Dette kan alvorlig skade huden og føre til permanent arrdannelse.

Hint

  • Unngå ekstreme ansiktsuttrykk for de første dagene etter din peel. Huden din vil være stramt og overdreven strekk kan skade den.