Digidexo.com

Hvordan bruke DMSO for Healing

Dimethylsulfoxyd (DMSO) er en ekstremt kraftig løsemiddel. Det er i stand til å trenge gjennom huden raskt og oppløse raskt gjennom kroppen, forårsaker følelsen av å smake hvitløk en liten stund etter lokal applikasjon. Det amerikanske Food and Drug Administration har ikke godkjent DMSO for human behandling av noe annet enn urogenitale forstyrrelser. Men veterinærer rutinemessig bruke DMSO for ledd- og muskelskader i hester og andre husdyr. (Referanse 1)

Bruksanvisning

Behandling av muskel og leddskader

Unn akutte skader på riktig måte. Muskel eller felles stammer bør behandles umiddelbart med kompresjon og is for å hindre hevelse. En typisk is / kompresjons regime blir utført minst to ganger daglig i omtrent en halv time. Påføring DMSO umiddelbart kan ha motsatt effekt - det vil øke sirkulasjonen, forårsaker det skadde området for å bli varm, og muligens føre til dårligere hevelse i det lange løp.

Vurdere vedvarende hevelse. Hvis det skadde området blir hoven etter påføring is og kompresser, vil skaden ta lang tid å lege med mindre hevelse kan reduseres. Hevelse er et svar som stiver et område for å la skadede muskler, sener, leddbånd og selv bein å bo immobile under delikat helbredelsesprosessen. Men reduserer hevelser sirkulasjon og dette bremser helbredelsesprosessen. Påføring DMSO gjør naturlige helbredende forbindelser (som kortikosteroider) som skal absorberes gjennom lav sirkulasjon hevelse og bidra til å helbrede skaden.

Påfør DMSO. DMSO er en væske som vanligvis kommer i en flaske. Påfør DMSO med steril kompress. Bruk gummihansker for å unngå dosering selv gjennom huden med DMSO som du bruker til å behandle hesten. Fukt gasbind eller program pad så det er mettet, men ikke dryppende, med DMSO. Bruk på skaden ved å tørke i slag over og rundt det skadde området.

Test dine "gummi" hansker før du bruker dem til å søke DMSO. Noen typer plasthansker vil oppløse raskt når de utsettes for DMSO - du ønsker ikke å ha disse plast absorberende inn i huden din, eller den skadde dyrets hud. Bruk naturlige, tykke gummihansker for å bruke DMSO.

Påfør DMSO. Gjenta påføringen til det skadde området en gang eller to ganger om dagen. Hvis huden blir irritert eller flasser av, avslutte DMSO behandling. Noen dyr ikke er tolerant for DMSO.

Påfør DMSO som et redskap for legemidler. DMSO hjelper soppmidler, antibiotika og anti-inflammatoriske legemidler trenge gjennom huden og nå de interne områder av skade. Ta kontakt med din veterinær for råd om bruk av DMSO med ulike medikamenter for å hjelpe hjelpe dyrets healing.

Tips og advarsler

  • Ha fremtredende skader eller skader som påvirker gangart eller løpe av hesten din sjekket av veterinær. Hevelse kan være et tegn på at permanent skade har oppstått. Alvorlige sene og ligamentskader må ivaretas før skaden gror feil og blir permanent.
  • Påfør DMSO i tillegg til tradisjonelle mottiltak som for eksempel is og kompresjon; bruke DMSO i forbindelse med legemidler og analgetika ifølge en veterinær instruksjoner.
  • DMSO bør ikke brukes sammen med avlshopper eller andre dyr avl fordi det kan føre til fosterskader. Ikke påfør DMSO over knust eller blemmer hud. Nesten alt på huden vil bli absorbert når du bruker DMSO, så sørg for at såret er rent før påføring DMSO. (Referanse 3)