Digidexo.com

Fordeler ved å bruke Tanning Lotion i tanning beds

Sommeren er en populær tid for en sexy, bronse brunfarge som gjør at folk ser slankere og sunnere. En god tan vises raskere og varer lenger med en tanning lotion.

Soling Med Tanning Lotion

Hvorfor bruke en tanning lotion når tanning i en tanning bed? Svaret er melanin. Melanin er hva huden produserer for å sole ved mørkere hudens pigment. Tanning lotions godkjent for innendørs soling hjelp stimulerer produksjonen av melanin.

Unngå solbrenthet

Solbrenthet kan oppstå selv i solarium, noe som er grunnen til at mange innendørs tanning lotions kommer med SPF beskyttelse. Tanning lotions med SPF som er godkjent for solarium vil tillate en person til å sole seg uten å forårsake smertefulle solforbrenning.

Hud fuktighetsgivende

Uten en tanning lotion, kan solarium og overdreven soling tørke ut huden. Ved å bruke en tanning lotion, kan huden bli hydrert og tan uten å tørke ut, eller uten å ha brun hud tørr, sprekke og flasse for tidlig.

Aldring av huden

En negativ bivirkning av tanning bed bruk er at huden kan alder raskere. Tanning lotions godkjent for innendørs bruk kan forsinke aldringsprosessen forårsaket av tanning bed bruk, holde huden kondisjonerte og mykere.

Innendørs tanning lotions

Det er en stor forskjell mellom tanning lotions som er godkjent for solarium og innendørs bruk, og de som er ment for utendørs. Når tanning i en seng, alltid bruke innendørs tanning lotions, og aldri bruke babyolje eller lotion ment for strand bruk.