Digidexo.com

Hvordan beregne kostnadene for medisinske prosedyrer

Medisinske prosedyrer kan være alt fra å undersøke et sykt barn for en bestemt sykdom å utføre en kneoperasjon i operasjonsstuen. Hver prosedyre koster en viss sum penger og noen koste mye høyere enn andre. Det er mange skjulte kostnader som går inn i å utføre en medisinsk prosedyre som mange mennesker er ofte ikke klar over.

Bruksanvisning

•  Bestem frekvensen av prosedyren blir fullført. Hvis det er noe som er utført på en daglig basis, er det sannsynligvis ikke vil koste så mye som noe gjort på månedlig basis. Dette er fordi de prosedyrer som utføres på daglig basis vanligvis ikke tar opp så mye tid som noe ferdig sjeldnere.

Finne ut hvor mye tid det tar for den prosedyren som skal utføres. Jo lenger fremgangsmåten er, jo mer kostbar blir det på grunn av det faktum at mer arbeidskraft er involvert. Hvis det er en rask 15-minutters sjekke opp, vil det ikke koste så mye fordi mindre arbeidskraft er involvert.

Bestem hva slags utstyr er involvert i prosessen. Hvis et termometer og noen hansker er det eneste som trengs, bør det ikke koste en meget høyt beløp. Hvis kirurgisk utstyr er nødvendig, vil det koste mye mer. Prosedyrer som krever utstyr for å være permanent festet til pasientens legeme, som å plassere en krone på en persons tenner, koste mer, fordi det er mer utstyr som er nødvendig.

Forskning hvor mange som vil være nødvendig for å fullføre prosedyren. Ifølge necksurgery.com, det er vanligvis ca åtte personer i operasjonssalen under operasjonen. Dette vil føre til en operasjon for å koste mer penger fordi anlegget har til å betale flere folk til å hjelpe til. I en rutinemessig sjekk-up eller en dental prosedyre, må ikke så mange folk være til stede, noe som senker kostnadene.

spør forsikringsselskapet hvor mye av den spesifikke medisinsk prosedyre de skal betale for. Forsikringsselskaper variere hvor mye penger de betaler mot visse prosedyrer. Finn ut hvor mye forsikringsselskapet vil betale, og trekke dette fra den totale kostnaden av prosedyren for å bestemme hvor mye av prosedyren vil du være ansvarlig for å betale.

Tips og advarsler

  • Spør medisinsk praksis hvor mye prosedyren kostnader og hvilke faktorer gå inn som koster.
  • Sørg for at din forsikring dekker prosedyren. Regningen kan være utrolig høy hvis forsikringsselskapet ikke betale en del av kostnadene.