Digidexo.com

Om sertifisering for Reiki Fjernundervisning

Reiki er en form for healing energi som har vært praktisert i århundrer. Dr. Mikao Usui i Japan gjenoppdaget reiki i slutten av det 19. århundre og gjeninnføres det til verden. Siden da har hans studenter og tilhengere organisert reiki til et system for læring og praksis for healing og personlig vekst. Den voksende behov for stressreduksjon, avslapping, healing og balanse har bidratt til formidling og utvikling av reiki. Teknologi muliggjør ens tilgang til reiki rundt om i verden.

Betydning

Sykdommer og forstyrrelser som oppstår fra en ubalanse av energi. En ubalanse er initiert av sinn, som gjennomsyrer ulike nivåer av en person - intellekt, åndelighet og følelser - før den går ned til det fysiske nivået. Sinne, depresjon, tvil og frykt kan manifestere seg som forskjellige plager. Den reiki energi gjør en person til å få innsikt i mønstre som forårsaker ubalanse mens den støtter en restaurering av helse. Den reiki energikilde er fra utsiden av kroppen, fra universet, og er rettet gjennom kroppen til å gjenopprette balansen. Personlig magnetisk energi er ikke i bruk under energiarbeid.

Nivåer

Reiki er undervist i varierende grad, i likhet med kampsport, så utøveren gevinster i styrke og evne. Skoler av reiki florerer, inkludert Huna, Jorei, Kundalini, Karuna og tradisjonell Usui metoden. Reiki energien er den samme i hele; mens skolene underviser ulike metoder og teknikker, til slutt utøveren kjører reiki energi. Minst tre nivåer av reiki er lært: nivå 1 for selvhelbredelse; nivå 2 for utvidelse utover seg selv; nivå 3 og Reiki Master for avanserte utøvere og lærere, som kan bli undervist separat eller kombinert. Filosofien bak nivåene er å bygge et fundament: være i stand til å helbrede deg selv for å hjelpe andre.

Avstand Healing

Reiki nivå 2 (eller Reiki 2) utdyper grunnlaget for healing teknikker ved å undervise hånd plasseringer på andre og sende energien til objekter eller til andre utenfor umiddelbar plass. Reiki 2 inkluderer en innvielse til å bruke hellige symboler som verktøy for å legge til rette for energi. Ett av symbolene er for avstand tilgang: symbolet skaper en energisk tilkobling til en annen person til å motta reiki energi. Et objekt kan bli fylt med reiki energi for fortsatt fordeler.

Online Kurs

Reiki har tradisjonelt blitt undervist i person av en Reiki Master. Praksisen og energien i reiki er også spres ved hjelp av Internett i online kurs og video. Internett og video medier er kanaler for informasjon, samt healing energi. Kursene er delt inn i nivåer av selvstudium. Teorier og demonstrasjoner er inkludert i læremateriell. Reiki attunements som skaper en kanal av energi og øke kapasiteten til den praktiserende kan utføres eksternt, som med avstand helbredelse.

Sertifisering

Reiki sertifisering er utstedt av en Reiki Master for hvert nivå. Sertifisering er en formell prosess for anerkjennelse, som avanserte materialer er bare tilgjengelig for sertifiserte Reiki Masters, og noen personlige tjenester selskaper krever autentisering av trening. Internett-leverandører kan tilby sertifisering for å fullføre kursene, men de kan ikke gå god for en utøvers nivå av erfaring.