Digidexo.com

Slik Conquer Back & Neck Pain

Rygg- og nakkesmerter er to av de vanligste grunnene til at folk ser sin lege og savner arbeid, ifølge Mayo Clinic. Fysisk krevende jobber, aldring og stress er bare noen av de tingene som øker sannsynligheten for å oppleve rygg eller nakkesmerter. Smerter i rygg eller nakke kan noen ganger alvorlig hemme daglige aktiviteter. Den gode nyheten er at det er mange måter å bekjempe denne smerten slik at den ikke trenger å senke tempoet.

Bruksanvisning

•  Påfør varme og / eller is til verkende området. Varme øker blodgjennomstrømningen, som fremmer helbredelse. Cold bremser sirkulasjon, noe som bidrar til å redusere betennelse og smerte. Varme bad eller dusjer også bidra til å lette spenninger i stramme muskler.

Prøv over-the-counter-steroide antiinflammatoriske legemidler hvis din smerte er alvorlig. Legen din kan også foreskrive muskelavslappende eller sterkere smertestillende medikamenter hvis over-the-counter medisiner ikke lette din smerte.

Praksis god holdning. Unngå å lute på bord eller skrivebord eller hunching skuldrene. Lift objekter på riktig måte; holde ryggen rett og bøy knærne når du løfter. Ikke løft mer enn du burde; når du er i tvil, få hjelp.

Praksis fornuftig øvelse når du kan. Hvis rygg eller nakke smertene dine er ikke så alvorlig, bør du forsøke litt mosjon. En fysioterapeut kan hjelpe deg med å finne ut hvilke øvelser som passer dine behov. Milde tøyningsøvelser ofte redusere smerte og stivhet.

Eksperimenter med yoga eller pilates. Disse øvelsene bedre balanse og holdning samtidig styrke kjernemuskulaturen. Den langsomme strekninger kan frigjøre spenninger og stress.

Prøv fysioterapi. Med dype vev massasje, bruker terapeuten trykk og friksjon for å frigjøre bygget opp spenning i bløtvev. Traction er en annen type terapi der ryggraden er strukket og mobilisert. Ultralyd øker blodgjennomstrømningen og healing. Transkutan elektrisk nervestimulering (TENS) innebærer å stimulere musklene med en elektrisk strøm.

Prøv alternativ behandling. Kiropraktorer, akupunktur og massasje terapi er alternativer som kan gi lindring fra rygg og nakke smerte.

Be legen din om spinal injeksjoner for å behandle smerte. Livmorhals epidural og triggerpunkt-injeksjoner reduserer smerte ved røttene av nerver.

Tips og advarsler

  • Ikke vente til slutten av dagen til å slappe av musklene dine. Gjør noen enkle strekkøvelser mens du er på jobb for å forebygge stivhet.
  • Sørg for at ditt skrivebord og datamaskin er ergonomisk riktig. Din lene skal støtte korsryggen og hoftene og knærne skal være på nivå.
  • Velg en seng og pute som støtter ryggraden og nakken.