Digidexo.com

Slik bestiller Lab tester en kiropraktor

Kiropraktorer jobbe med følelse, å bruke hendene til å manipulere trykkpunkter og ledd i kroppen din til å justere dem, rette dem ut, redusere hevelse fra skade og slipp bygget opp væsken som omgir leddene. Mens en dyktig kiropraktor kanskje ikke trenger å ringe for henvisning tester, hvis de er usikker på hva du skal manipulere og står i fare for potensielt gjøre tilstanden verre, kan de trenger for å bestille en lab test og analysere resultatene før en diagnose kan stilles og behandling kan anvendes.

Bruksanvisning

•  Har legen eller en sykepleier utøveren fylle ut laboratoriet forespørsel, ettersom de vil være klar over hva tester og lab test du må gjøres for å bedre diagnostisere kiropraktisk problem. Det kan være alt fra enkle blod arbeid, til røntgenbilder, til en MR-skanner som undersøker muskel- og leddforbindelser mellom lemmer.

Sørg for at legen har signert alle de aktuelle boksene, deretter fylle i din signatur under noen felter merket "pasient signatur", slik at laboratoriet vet at de har både din og legens samtykke.

Ta det utfylte bestillingsskjemaet til din lokale lab eller klinikk som skal utføre testen. Forklar til resepsjonist at hvis de har noen spørsmål, bør de ta kontakt med lege på skjema, og at alle eventuelle testresultater vil bli sendt til det legekontoret (eller sendt til deg, og du vil ta dem med til din kiropraktor selv ).