Digidexo.com

Effektive Lekser Strategier for barn med ADHD

Studenter med oppmerksomhet-underskudd hyperaktivitet (ADHD) er spesielt utsatt for skolearbeid problemer på grunn av sine symptomer. De som lider av ADHD, hvorvidt de tar medisiner, har ofte problemer med å organisere oppgaver og papirarbeid, betalende oppmerksomhet til instruksjoner, etterbehandling hva de starter, og bli motivert til å begynne en oppgave. Lekser, særlig blant barn og unge, krever også bringe hjem de riktige bøker og forholde seg til tidsfrister. Men foreldre har flere måter der de kan bidra med effektive lekser strategier for barn med ADHD.

Rutiner

ADHD barn trenger spesielt rutiner og den medfølgende struktur, ifølge ADDitude magazine. Såvidt lekser, bør foreldrene sette spesifikke tider og et sted der barnet må fullføre sine oppdrag. Start ettermiddag rutine med 30 minutter for barnet å ha en matbit og slappe av fra skoledagen. Deretter sitte ungen på anvist lekser sted, ideelt sett et skrivebord eller bord med alle nødvendige forsyninger og få distraksjoner. Avhengig av oppgavene, vil du ønsker å la barnet ditt om en time på ettermiddagen for å fungere.
Overvåke ungen å sikre at hun ikke tar for mange bad eller strekk pauser. ADHD barn trenger vanligvis å ha omtrent fem minutter av pausetid for hvert 20. minutt av lekser. Være tilgjengelig for å svare på eventuelle lekser spørsmål som kan oppstå. På slutten av lekser tid, sjekk ditt barns arbeid nøye og gi noen redigering forslag. Pass på at du ikke er i endring eller gjør ditt barns lekser i løpet av denne prosessen, og alltid tilby ros for godt arbeid.

Andre strategier

Noen ADHD barn ferdig leksene sine riktig, men deretter ikke klarer å slå den inn i tide. Foreldre kan lindre denne risikoen ved å opprette en "utførte oppdrag" -mappen og sikre sine barn plasserer den i ryggsekken hans før han vendte tilbake til skolen.

Mat og Medisinering Betraktninger

Hvis barnet ditt ikke effektivt kan fullføre selv grunnleggende oppgaver til tross for din sette opp og praktiserer lekser rutiner, sjekk hennes diett. Forskning fra institusjoner som University of South Carolina og Yale University viser at sukkerholdig mat og drikke kan forverre hyperaktivitet og uoppmerksomhet hos barn med ADHD. Hvis du ikke mater ungen disse matvarene, kan det være mulig at han er å få dem på skolen.

Noen barn på ADHD medisiner kan trenge en ettermiddag eller kveld dose, men alltid sjekke med legen din før du gjør noen doseringsendringer. Barn ikke om ADHD medisiner kan gjøre bedre under medikamentell behandling, men denne avgjørelsen er alltid best overlatt til foreldre og lege i stedet for gjennom sosial eller skole administrative press.